GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στηρίζουμε αγρότες, δικηγόρους, μηχανικούς και επαγγελματίες!

H Ένωση Καταναλωτών Ροδόπης, αφουγκραζόμενη την ανησυχία των συμπολιτών μας για τα διαρκώς αυξανόμενα φορολογικά βάρη, που έχουν παραλύσ...

H Ένωση Καταναλωτών Ροδόπης, αφουγκραζόμενη την ανησυχία των συμπολιτών μας για τα διαρκώς αυξανόμενα φορολογικά βάρη, που έχουν παραλύσει τη δυναμικότητα της αγοραστικής τους ικανότητας, αισθάνεται την ανάγκη παρέμβασης.  

Στις μέρες μας, ο απλός καταναλωτής δεν δύναται ούτε την περίοδο  των εκπτώσεων, που μάλιστα διανύουμε αυτό το διάστημα, να στηρίξει την τοπική αγορά, διενεργώντας έστω τις βασικές του αγορές.

Επίσης, το κλίμα σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους και φορείς είναι αρνητικό και βρίσκεται σε αναβρασμό, με αποτέλεσμα να βιώνουμε τις εξής καταστάσεις: οι δικηγόροι βρίσκονται στις επάλξεις, οι επαγγελματίες έχουν τη δάκτυλο στην σκανδάλη λόγω του φορολογικού συστήματος, οι αγρότες έχουν οδηγήσει τα τρακτέρ στην καρδιά της πόλης και οι συνταξιούχοι δηλώνουν απογοητευμένοι που οι εισφορές τους πιθανόν να μην έχουν  αντίκρισμα!

Φυσικά, όλες αυτές οι δυσάρεστες καταστάσεις συντελούν στην καταρράκωση του καταναλωτικού παλμού της Ροδόπης, αλλά η ΕΝΚΑ δεν μένει αμέτοχη σε αυτή την αποσταθεροποίηση, η οποία σταδιακά μας συμπαρασύρει όλους μέσα από τις επαγγελματικές μας επιλογές, αλλά και τις καταναλωτικές μας ανάγκες.

Για τους παραπάνω λόγους, λοιπόν, η ΕΝΚΑ καταγγέλλει σθεναρά τις παράλογες απαιτήσεις φορολογικών και ασφαλιστικών επιλογών, τις στοχοποιήσεις κοινωνικών ομάδων όπως: οι αγρότες, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι δικηγόροι, οι μηχανικοί, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι έμποροι, και φανερώνει την εναντίωσή της στα σχέδια για μηδενισμό της δυναμικής του καταναλωτή και της εξαθλίωσής του.

Η ΕΝΚΑ προτρέπει όλους να υποστηρίξουν κάθε προσπάθεια αντίδρασης και να είναι έτοιμοι για οποιαδήποτε μορφή δράσης και πρωτοβουλίας! 

Στηρίζουμε αγρότες, δικηγόρους, μηχανικούς και επαγγελματίες!

Όλοι μαζί αποτελούμε κρίκους στην ίδια αλυσίδα.

Οφείλουμε να την κρατήσουμε αδιάσπαστη για την επιβίωση όλων μας!

 Ένωση Καταναλωτών Ροδόπης τηλ:25310 35222, καθημερινά 10:00 – 12:00