GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε στρατόπεδο συγκέντρωσης 400.000 προσφύγων

Θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε στρατόπεδο συγκέντρωσης 400.000 προσφύγων και παράνομων μεταναστών Την ανάγκη αποχώρησης από τη ...

Θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε στρατόπεδο συγκέντρωσης 400.000 προσφύγων και παράνομων μεταναστών

Την ανάγκη αποχώρησης από τη Συνθήκη Σένγκεν επανέλαβε ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς σε συνέντευξή του.

Αναλύοντας την επιχειρηματολογία του, ο Νότης Μαριάς επεσήμανε ότι πρέπει να απομυθοποιήσουμε τη Συνθήκη Σένγκεν πρώτον γιατί η Συνθήκη αφορά μόνο τον τρόπο με τον οποίο οι πολίτες κινούνται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς διαβατηριακούς ελέγχους, δεύτερον διότι η Σένγκεν δεν έχει σχέση με την κίνηση των εμπορευμάτων μας, τρίτον διότι η αποχώρηση από τη Συνθήκη δεν έχει καμία επίπτωση στο δικαίωμα εγκατάστασης και τέταρτον διότι η Συνθήκη δεν ισχύει στην πράξη σε πολλά κράτη Σένγκεν, «άρα όλοι οι άλλοι δεν εφαρμόζουν τη Σένγκεν και αφήνουν την Ελλάδα να την εφαρμόζει στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ».

Ο Νότης Μαριάς επεσήμανε ότι δεν μας συμφέρει να είμαστε στη Σένγκεν και πρέπει από μόνοι μας να αποχωρήσουμε. «Τότε, ελάχιστοι πρόσφυγες θα πληρώσουν χιλιάδες δολάρια σε Τούρκους δουλέμπορους για να έρθουν σε μια χώρα μη Σένγκεν, από όπου δεν θα μπορούν να περάσουν με χαρτιά στη Γερμανία» σημείωσε.

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Νότης Μαριάς τόνισε ότι θέλουν να μας μετατρέψουν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφύγων και παράνομων μεταναστών, «να έχουμε 400.000 πρόσφυγες και από εδώ να κάνουμε την διαλογή για να πάνε, όσοι είναι να πάνε στη Γερμανία».