GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χειροπέδες στον 28χρονο βιαστή από την Αλεξανδρούπολη

Ο βιαστής με “πλούσιο παρελθόν” από την Αλεξανδρούπολη "ξαναχτύπησε" και συνελήφθη... Αστυνομικοί από δίωξη εγκλήματος στη...

Ο βιαστής με “πλούσιο παρελθόν” από την Αλεξανδρούπολη "ξαναχτύπησε" και συνελήφθη...

Αστυνομικοί από δίωξη εγκλήματος στην Κομοτηνή  το είχαν ως πρώτη προτεραιότητα να βρουν τον βιαστή που “χτυπάει” στην Κομοτηνή, σε δρόμους που χρησιμοποιούν συνήθως νεαρές κοπέλες στην Κομοτηνή.

Οι συντονισμένες και συνεχείς έρευνές των ανδρών του Τμ. Ασφαλείας Κομοτηνής απέδωσαν καρπούς.

Συνέλαβαν και ταυτοποίησαν τα στοιχεία 28χρονου άνδρα από την Αλεξανδρούπολη ο οποίος παρενοχλούσε σεξουαλικά νεαρές γυναίκες, με τελευταίο του “χτύπημα” την επίθεση ξημερώματα Κυριακής, σε 21χρονη σε κεντρικό δρόμο της Κομοτηνής στην περιοχή του κτηρίου που στεγάζονταν παλαιότερα η Πρυτανεία του ΔΠΘ

ΟΙ αστυνομικοί συνέλαβαν και προσήγαγαν ως ύποπτο τέλεσης των αδικημάτων της επίθεσης εναντίων γυναικών και σεξουαλικής παρενόχλησης στην Δ/νση αστυνομίας Αλεξανδρούπολης τον 28χρονοο οποίος ομολόγησε έναν βιασμό και δύο ασέλγειες, με τον δράστη να έχει αναγνωριστεί από τα θύματά του.

Πλούσιο και βαρύ το βιογραφικό του 28χρονου αφου και στο παρελθόν είχε εκκρεμότητες με την δικαιοσύνη για ίδιες πράξεις μόλις λίγους μήνες νωρίτερα.

Ο δράστης δεν προφυλακίστηκε λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.