GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πολικό κρύο, τσίπουρα, λουκάνικα και κοψίδια για τους απεργούς στα μπλόκα(+ φωτο, video)

Με θερμοκρασίες που βρίσκονται πολύ κάτω του μηδενός, πριν δυο εικοσιτετράωρα έφτασε και τους -10ο Κελσίου, οι απεργοί αγρότες και κτην...


Με θερμοκρασίες που βρίσκονται πολύ κάτω του μηδενός, πριν δυο εικοσιτετράωρα έφτασε και τους -10ο Κελσίου, οι απεργοί αγρότες και κτηνοτρόφοι έφτιαξαν πρόχειρα καταλύματα επιστράτευσαν την φαντασία τους φτιάχνοντας αυτοσχέδιες σόμπες για να ζεσταθούν και ανέπτυξαν τα μαγκάλια για να μην έχουν “ξεροσφύρι” τα τσίπουρα νέας σοδιάς, που είναι και από τις πολύ καλές.

Στον Νέστο δεν φεύγεις εύκολα από την φιλοξενία των αγροτών συνδαιτυμόνων, αν δεν τιμήσεις δεόντως τσίπουρο λουκάνικα και παντσέτες. 



Μέχρι να μας φορολογήσουν και τον αέρα που ανασαίνουμε θα φτιάχνουμε τα τσίπουρά μας και θα του μαθαίνουμε τι πα να πει… Έλληνας, λένε και στο μπλόκο του Άρδα βλέποντας τα νερά του να φουσκώνουν και να πλημμυρίζουν τα γύρω χωράφια. 

Περιμένουμε τον Αποστόλου και τους Βουλευτές του να τους ….τρατάρουμε …. 

Εμείς εδώ αντέχουμε, εκείνοι εκεί κάτω θ’ αντέξουν, μας ρωτάνε, πιο πολύ από μας στην Κυβέρνηση, και ας προσπαθούν να μας διασπάσουν….