GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ώρες αγωνίας για τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης. “Πόλεμος” από τους αγρότες (+video, φωτο)

Μέχρι και την τελευταία ώρα λίγο μετά τις 22.00  οπότε και έληξε η πολιορκία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστό...

Μέχρι και την τελευταία ώρα λίγο μετά τις 22.00  οπότε και έληξε η πολιορκία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου από τους αγρότες, έζησε ώρες αγωνίας με τα νεύρα όλων να είναι τεταμένα.

Η περιοχή μύριζε μπαρούτι. “Δυναμιτάκια” από την πλευρά των αγροτών, χειροβομβίδες κρότου λάμψης από πλευράς των αμυνόμενων αστυνομικών δυνάμεων που προστάτευαν τον Υπουργός από την ….αγανάκτηση των αγροτών. Από την μια πλευρά χημικά ….από την άλλη καπνογόνα και φωτοβολίδες.

Το παράπονο της πλευράς των αγροτών, μας ρίχνουν …. Ληγμένα ! ! ! (φωτο)

Μετά τις 23.00 το βράδυ της Τετάρτης αποχώρισε και ο …. “Ελεύθερος Πολιορκημένος” Υπουργός μετά από 14 ωρες αποκλεισμού.

Μέχρι και τις 22.00 το βράδυ με αμείωτη ένταση και πάθος από την πλευρά των αγροτών η διαμαρτυρία, μέχρι την ανακοίνωση της λήξης της πολιορκίας οπότε και αποχώρισαν δίνοντας ραντεβου στα μπλόκα των Κήπων στον Έβρο, στο Νέστο στην Ξάνθη, στον Κόμβο Χρυσούπολης στην Καβάλα…..