GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βάτραχοι, Πολιτιστικός Σύλλογος, όταν ο Πολιτισμός γίνετε πράξη (+video)

Το αυτονόητο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση που τόσο πολύ δύσκολο είναι να κατανοήσει και ακόμη δυσκολότερο να πράξει, άλλοστε το αυτονόητ...

Το αυτονόητο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση που τόσο πολύ δύσκολο είναι να κατανοήσει και ακόμη δυσκολότερο να πράξει, άλλοστε το αυτονόητο είναι επιτυχία στους περισσότερους ΟΤΑ, κάνουν πράξη ο πολιτιστικός σύλλογος “Βάτραχοι”.

Με πολύ μεράκι , αγάπη και προσωπική δουλειά , προσφέρουν το ελάχιστο σε αυτούς που πραγματικά βοηθάνε για την περισυλλογή και διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς στην Ξάνθη.

 ΑδΕσΠοΤοΥλΙα ΞάΝθΗς σπιτάκια στον σύλλογο για τα αδέσποτα λίγη τροφή και νερό. Τόσο δύσκολο μα και τόσο εύκολο όταν θέλουμε από τον σύλλογο που παράγει ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ χωρίς να ζητάει πακτωλό χρημάτων για το… αυτονόητο.

«Ευχαριστούμε για τα δεκάδες θετικά μηνύματα και σχόλια που μας έχετε στείλει ! Είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και προτάσεις που θα μπορούσαν να κάνουν την πόλη μας λίγο καλύτερη . vatraxoixanthi@gmail.com, και σύντομα η επόμενη δράση του συλλόγου μας !» το μήνυμα που στοιχίζει όλους μας στην αξιέπαινη προσπάθειά τους