GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το ThrakiToday.com στο STAR. Συνεχίζει ο χιονιάς στη Θράκη(video)

Παροδική η εξασθένηση από τα έντονα καιρικά φαινόμενα με τον χιονιά να υποχωρεί παροδικά και να δίνει την θέση του σε κάποιες περιοχές (Γ...

Παροδική η εξασθένηση από τα έντονα καιρικά φαινόμενα με τον χιονιά να υποχωρεί παροδικά και να δίνει την θέση του σε κάποιες περιοχές (Γενισέα Ξάνθης) στο ψιλόβροχο και σε άλλες το χιονόνερο δυτικότερα του Νέστου Ποταμού. Μετά την πάροδο δυο ωρών συνεχίζετε η χιονόπτωση εντονότερη στην Π.Ε. Ξάνθης με την θερμοκρασία να χάνει περί του τέσσερις βαθμούς επί πλέον και την κίνηση σε πολλούς δρόμους απαγορευτική.

Η οδική επικοινωνία με την ορεινή Σταυρούπολη γίνετε μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, το ίδιο και στον οδικό άξονα Ξάνθης Εχίνου Αγίου Κωσταντίνου Βουλγαρία.

Στο σύνολό τους οι δρόμοι στην πόλη της Ξάνθης έχουν μετατραπεί σε παγοδρόμια με κίνδυνο για αυτοκίνητα και πεζούς.

Οι κύριοι οδικοί δρόμοι παρέμειναν ανοιχτοί αν και ο παγετός δημιουργεί εντονότατα προβλήματα ολισθηρότητας στο οδόστρωμα στον επαρχιακό δρόμο Ξάνθης Ιάσμου Κομοτηνής. Προβλήματα υπάρχουν στο ίδιο τμήμα και στην Εγνατία Οδό με τους οδηγούς να διατηρούν χαμηλές ταχύτητες αποφεύγοντας τα ….χειρότερα.

Εν τω μεταξύ ανακοίνωση εξέδωσε η Περιφέρεια για την ενημέρωση  στη βατότητα του Εθνικού Επαρχιακού Δικτύου

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης σας πληροφορεί ότι το Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο είναι ανοιχτό και οι Διευθύνσεις Τεχνικών Έργων μαζί με τους εμπλεκόμενους φορείς προσπαθούν για τη διατήρησή του.

Λόγω της έντασης των καιρικών φαινομένων σε όλη την Περιφέρεια, της ολισθηρότητας των δρόμων, παρακαλούνται οι οδηγοί να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στο ελάχιστο και μόνο εάν συντρέχει σοβαρός λόγος. Αυτονόητο είναι ότι τα αυτοκίνητα πρέπει να είναι εφοδιασμένα με αλυσίδες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της τροχαίας.

Σε περίπτωση αλλαγής των δεδομένων θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.