GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνεχίζετε με αμείωτη ένταση η χιονόπτωση στην Θράκη (foto+video)

Σε κινητοποίηση ο μηχανισμός αποχιονισμού δήμων και Περιφέρειας στην Π.Ε. Ξάνθης με τον δήμο Μύκης να προσπαθεί με την βοήθεια της Περ...

Σε κινητοποίηση ο μηχανισμός αποχιονισμού δήμων και Περιφέρειας στην Π.Ε. Ξάνθης με τον δήμο Μύκης να προσπαθεί με την βοήθεια της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να κρατήσει ανοιχτούς τους κύριους οδικούς άξωνες του δήμου ανοιχτούς από τα χιόνια.

Από τις παρυφές του δήμου ήτοι το 8ο χλμ της επαρχιακής οδού Ξάνθης Εχίνου ΕλληνοΒουλγαρικά σύνορα χρειάζεται πολύ προσοχή από τους οδηγούς των οχημάτων και να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες. Ο δήμαρχος Μύκης κ. Καπζα Μουζαφέρ κάνει έκκληση στους πολίτες να μην μετακινούνται αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο.

Δύο οχήματα αποχιονισμού (αλατιέρες) από την Περιφέρεια και ένα από τον δήμο Μύκης βρίσκονται συνεχώς στο οδικό δίκτυο προσπαθώντας να μείνουν ανοιχτοί.

Η πόλη της Ξάνθης άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα από την έντονη χιονόπτωση και ειδικότερα στις ψηλότερες συνοικίες της η ολισθηρότητα των δρόμων κάνει σε πολλές των περιπτώσεων απαγορευτική την προσπέλασή τους.

Πάντως με την πάροδο των ωρών εντείνεται η χιονόπτωση σ’ όλη την Π.Ε. Ξάνθης.

Στον Έβρο πυκνή χιονόπτωση από Βορά προς Νότο με τους μηχανισμούς της Π.Ε. Έβρου να είναι σε πλήρη κινητοποίηση και τους κύριους δρόμους, μέχρι στιγμή να είναι ανοιχτοί. Αν συνεχιστεί η πυκνή χιονόπτωση όμως θα είναι δύσκολη η απρόσκοπτη μετακίνηση ιδιαίτερα σε απομακρυσμένους οικισμούς