GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στην Κομοτηνή “ένοιωσε” την οργή των αγροτών ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ

Σε “δύσκολη” θέση βρίσκονται οι μειονοτικοί Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Θράκη αφού από όλα τα χωριά της μειονότητας έρχονται μηνύματα στα γ...

Σε “δύσκολη” θέση βρίσκονται οι μειονοτικοί Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Θράκη αφού από όλα τα χωριά της μειονότητας έρχονται μηνύματα στα γραφεία τους να …μην τα πλησιάσουν.

Κάθε μέρα που περνάει δυσχεραίνει η θέση τους απέναντι στην κομματική πελατεία τους με μόνιμη επωδό των όσων “γαλλικών” εκστομίζονται γι’ αυτούς είναι … «μας κοροϊδέψατε, μας είπατε ψέματα» ! ! !

Την ημέρα παραμονής του Υπουργού Αποστόλου στο κτήριο της Π.Ε. Ροδόπης ήταν στην ασφάλεια του κτηρίου ο Βουλευτής Ξάνθης κος Ζειμπέκ Χουσείν.

Φανερά αμήχανος δεν ανταποκρίθηκε στις εκκλήσεις των ομοθρήσκων του να πάει να “συνομιλήσει” μαζί τους αρκούμενος σε λίγες εμφανίσεις στον προθάλαμο του γραφείου του αντιπεριφεριάρχη με τον υπόλοιπο χρόνο να τον περνάει δίπλα στον υπουργό με την προστασία ισχυρότατης αστυνομικής δύναμης.

Εν τω μεταξύ λίγα εικοσιτετράωρα πριν, σοβαρό επεισόδιο μεταξύ αγροτών και του βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Αϊχάν Καραγιουσούφ, συνέβη σε ταβέρνα στο Ανθοχώρι Ροδόπης, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες.

Το περιστατικό συνέβη πριν την επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην Κομοτηνή όταν ο βουλευτής επισκέφτηκε την ταβέρνα προκειμένου να απολαύσει μερικές στιγμές χαλάρωσης με φίλους του.

Την παρουσία του εκεί αντιλήφθησαν γρήγορα αγρότες της περιοχής, οι οποίοι και έσπευσαν στην ταβέρνα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν σε αυτόν για το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο, διακηρύττοντας του μάλιστα ότι σε περίπτωση που το ψηφίσει θα κηρυχτεί, τουλάχιστον, ανεπιθύμητος από αυτούς.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών έγινε σε ιδιαίτερα οξυμένο κλίμα αλλά αυτό που εξόργισε τους αγρότες ήταν η φράση του βουλευτή που απευθυνόμενος σε αυτούς τους είπε: «Μη με ενοχλείτε τώρα, αυτή τη στιγμή πίνω τσίπουρο(;) με τους φίλους μου. Έχουμε και προσωπική ζωή. Θα τα πούμε άλλη φορά».

Η απάντηση αυτή του κ. Καραγιουσούφ εξόργισε τους παρευρισκόμενους αγρότες με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να τον γρονθοκοπήσει στο πρόσωπο ενώ ο βουλευτής χρειάστηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο Κομοτηνής προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.


Με πληροφορίες από την Φωνή της Ροδόπης