GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Για απαγωγή του παιδιού της, εξελίχθηκε η υπόθεση της “τζιχαντίστριας” του Έβρου

Η 29χρονη γυναίκα με ελβετική και αιγυπτιακή υπηκοότητα που προσπάθησε να περάσει στην Τουρκία μαζί με το 4χρονο παιδί της, από τον μεθο...

Η 29χρονη γυναίκα με ελβετική και αιγυπτιακή υπηκοότητα που προσπάθησε να περάσει στην Τουρκία μαζί με το 4χρονο παιδί της, από τον μεθοριακό σταθμό της Γέφυρας Κήπων την ημέρα των Θεοφανείων, αναστάτωσε τις υπηρεσίες ασφαλείας στην Ελλάδα αλλά και σε Ευρωπαϊκές χώρες.

Η εμπλοκή στο ταξίδι της νεαρής γυναίκας μεταξύ Ελλάδας Τουρκίας στον μεθοριακό σταθμό των Κήπων υπήρξε, λόγω της καταγγελίας του Αιγύπτιου συζύγου της ότι απήγαγε το τετράχρονο παιδί τους χωρίς την συναίνεσή του και στον έλεγχο διαβατηρίων διαπίστωσαν ότι η νεαρή γυναίκα στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Η κινητοποίηση στις Ελληνικές αρχές υπήρξε μετά από σήμα της Interpol, που μπλόκαραν την έξοδο της νεαρής μάνας και γιου.

Αρχικά ανακρίθηκε η 29χρονη από τις αστυνομικές αρχές του τελωνείου και στην συνέχεια προσήχθη στην εισαγγελία Αλεξανδρούπολης. 

Δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης έδωσε την προσωρινή επιμέλεια του 4χρονου παιδιού στον πατέρα ο οποίος ειδοποιημένος από τις Ελληνικές Αρχές παραβρέθηκε στην δικαστική διαδικασία.
Ασφαλείς πληροφορίες μας, θέλουν ότι δεν ακολουθήθηκε η τυπική διαδικασία της σύλληψης για την μάνα και μετά την διασταύρωση των όσων είπε στις δύο καταθέσεις της στις ανακριτικές αρχές και μετά την παρέλευση του 48ωρου του αυτοφώρου αφέθηκε ελεύθερη και τώρα ταξιδεύει προς Θεσσαλονίκη.