GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ο Μητροπολίτης Ξάνθης στα μπλόκα των αγροτών

Τους αγρότες στην γέφυρα του Νέστου που "κράτησαν" σήμερα για περισσότερες από δυο ώρες κλειστό τον δρόμο και την γέφυρα, επ...


Τους αγρότες στην γέφυρα του Νέστου που "κράτησαν" σήμερα για περισσότερες από δυο ώρες κλειστό τον δρόμο και την γέφυρα, επισκέφτηκε ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων.

Πρώτη φορά καταγράφετε αντίστοιχη ενέργεια Μητροπολίτη στην 13η Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Άκουσε με προσοχή τους αγρότες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τους σημαντικούς λόγους που ανάγκασαν αγρότες και κτηνοτρόφους να βγουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για την αγροτική και φορολογική πολιτική που ακολουθεί η σημερινή Κυβέρνηση με τα συγκυβερνώντα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ.

Δήλωσε την συμπαράστασή του στους αγώνες των αγροτών και τους ενημέρωσε ότι θα αποστείλει επιστολή στην Κυβέρνηση συμπαραστεκόμενος στα προβλήματα αγροτών κτηνοτρόφων και των άλλων παραγωγικών τάξεων που χειμάζονται οικονομικά. Θα ζητήσει την ορθολογικότερη αντιμετώπιση των συμπολιτών του και όλων των Ελλήνων που στο σύνολό τους ζουν την καθημερινότητά τους σε συνθήκες φτώχειας.

Η επίσκεψη του Μητροπολίτη Ξάνθης άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στους αγρότες και κτηνοτρόφους που βρίσκονταν στην γέφυρα του Νέστου τις απογευματινές ώρες