GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η ΈνωσηΑξ/κων της ΕΛΑΣ κόβει την βασιλόπιτα στην Καβάλα

"Η Ένωσή μας, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την 22η Ετήσια Συνέλευση – κοπή βασιλόπιτας, που θα πραγματοποιηθεί την...

"Η Ένωσή μας, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την 22η Ετήσια Συνέλευση – κοπή βασιλόπιτας, που θα πραγματοποιηθεί την 06-02-2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 19.00΄, στο roof garden του ξενοδοχείου «GALAXY»,  στην  Καβάλα (Βενιζέλου 27).  

Κατά  τη  διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνουν:
• Ενημέρωση των μελών σχετικά με τα τρέχοντα, συνδικαλιστικά θέματα
• θα αναγνωστούν τα πεπραγμένα των δραστηριοτήτων μας προηγούμενου έτους  (διοικητικός απολογισμός)
• Κοπή της Βασιλόπιτας
• Βραβεύσεις
• Παράθεση δείπνου μετά μουσικής, σε όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και τα μέλη της Ένωσης.     

Τονίζεται ιδιαιτέρως ότι τα μέλη μας μπορούν να συνοδεύονται από τους/τις συζύγους τους (ΔΩΡΕΑΝ), αφού τα έξοδα της εκδήλωσης θα επιβαρύνουν αποκλειστικά την Ένωσής μας. 
Επιπρόσθετα, σας γνωρίζουμε ότι όσα απ’ τα μέλη παρευρεθούν στην εκδήλωση, θα τους δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν στην κοπή της βασιλόπιτας και ο  τυχερός που θα τύχει το φλουρί, θα κερδίσει δύο (2) δωρεάν διανυκτερεύσεις σε οποιοδήποτε από τα ξενοδοχεία του ομίλου AIROTEL, ανά την Ελλάδα !!!    

Κατά τα λοιπά, στην εν λόγω εκδήλωση, προκλήθηκαν να παραστούν βουλευτές από την Περιφέρειά μας, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης (1ου και 2ου Βαθμού), η ηγεσία μας σε επίπεδο αστυνομικών υπηρεσιών Α.Μ.&Θ., εκπρόσωποι της Π.Ο.Α.ΞΙ.Α, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών Ενώσεων-Σωματείων της περιφέρειας Αν. Μακεδονίας & Θράκης, καθώς και  τα τοπικά Μ.Μ.Ε. 

Για το λόγο αυτό «επιβάλλεται», η παρουσία σας, η οποία θα μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε τις κοινές μας προσπάθειές, ώστε όλοι μαζί να φτιάξουμε, μία ακόμη καλύτερη και αποτελεσματικότερη Αστυνομία, που θα παρέχει αφενός ασφάλεια στον Έλληνα Πολίτη, αφετέρου θα σέβεται τα εργασιακά δικαιώματα του Έλληνα αστυνομικού"