GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χιονίζει ασταμάτητα στη Ξάνθη από τα ξημερώματα. Στα άσπρα η Θράκη(foto+video)

Από τα ξημερώματα συνεχίζετε με αμείωτο ρυθμό η χιονόπτωση στην Θράκη (foto+video) Το χιόνι σκέπασε την Π.Ε. Ξάνθης, με το χιόνι να ...

Από τα ξημερώματα συνεχίζετε με αμείωτο ρυθμό η χιονόπτωση στην Θράκη (foto+video)

Το χιόνι σκέπασε την Π.Ε. Ξάνθης, με το χιόνι να σκεπάζει την πόλη της Ξάνθης με τους κεντρικούς δρόμους της να παραμένουν ανοιχτοί και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, μέχρι στιγμής, στον μητροπολιτικό δήμο. 

Στο ορεινό Δ.Δ. του δήμου στην περιοχή της Σταυρούπολης και τα Νεστοχώρια, το χιόνι ξεπέρασε σε πολλά σημεία τα πέντε εκατοστά με την τροχαία να επισημαίνει στους οδηγούς να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες για την κίνησή τους το επαρχιακό οδικό δίκτυο. Η πρόσβαση στους οικισμούς του Καρυοφύτου και του Λειβαδίτη γίνετε μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες με την χιονόπτωση να πυκνώνει.

Στα Πομακοχώρια στον δήμο Μύκης, τον Εχίνο και στις Θέρμες το χιόνι πυκνώνει αν και οι κύριοι δρόμοι παραμένουν ανοιχτοί. 

Παροδικά προβλήματα παρουσιάστηκαν και στο πεδινό τμήμα του Νομού στα τμήματα των δρόμων Ιάσμου - Ξάνθης και Ξάνθης – Αβδήρων με τα εκχιονιστικά να καθαρίζουν άμεσα τα τμήματα που μαζεύουν χιόνι.

Ο Νομός Ροδόπης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα με το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο να είναι ανοιχτό αν και είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες προς Νυμφαία και τον ορεινό δήμο της Οργάνης