GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σύλληψη 4 ατόμων για κλοπή 1.400 κιλών καυσόξυλων στη Ροδόπη

Συνελήφθησαν, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδ...

Συνελήφθησαν, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 37, 28 (άνδρες) και 60 (γυναίκα) ετών και ένας 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.  

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, οι δράστες αφαίρεσαν από επιχείρηση πώλησης καυσόξυλων, που βρίσκεται σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, 1.400 κιλά καυσόξυλα, τα οποία στη συνέχεια φόρτωσαν σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. 
   
Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές. Ακολούθως, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν σχετικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες.

Στην κατοχή τους βρέθηκε η αφαιρεθείσα ποσότητα καυσόξυλων, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. 

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.