GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



“Μπουμπούκι” ο 23χρονος Γερμανός, συνελήφθει στο Τελωνείο Κήπων

Σε βάρος του σχηματίστηκε επίσης δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών Συνελήφθη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνο...

Σε βάρος του σχηματίστηκε επίσης δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών

Συνελήφθη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γερμανίας, ο οποίος διώκεται με δύο (2) Ευρωπαϊκά Εντάλματα Σύλληψης, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών.  

Συγκεκριμένα, την 22-1-2016 το βράδυ, ο 23χρονος μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα, όπου κατά τον έλεγχο οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του πέντε (5) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 5,8 γραμμαρίων και έναν (1) μεταλλικό τρίφτη. 

Από την αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε επίσης ότι σε βάρος του 23χρονου έχουν εκδοθεί δύο (2) Ευρωπαϊκά Εντάλματα Σύλληψης, από τις Αρχές της Γερμανίας, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, απάτες, βιαιοπραγία, σωματικές βλάβες, κλοπές, φθορά ιδιοκτησίας, παράνομη εγκατάλειψη χώρου ατυχήματος, οδήγηση χωρίς δίπλωμα και εξύβριση.

Κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών και ένας μεταλλικός τρίφτης. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.