GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χειροπέδες σε 21χρονο σκοπιανό για απόπειρα παράνομης μεταφοράς λαθρομεταναστών

Συνελήφθη, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξα...

Συνελήφθη, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος FYROM, κατηγορούμενος για απόπειρα παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών και παράνομη είσοδο στη χώρα. 

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη, διότι όπως προέκυψε από τις έρευνες, είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και μετέβη στην περιοχή του Έβρου, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με ολλανδικές πινακίδες κυκλοφορίας, προκειμένου να παραλάβει μη νόμιμους μετανάστες και να τους προωθήσει, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας. 

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 21χρονου περιλαμβάνει και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθόσον οδηγούσε το παραπάνω όχημα χωρίς να κατέχει άδεια ικανότητας οδήγησης.   

Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.  

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.