GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εκδήλωση Ενημέρωσης για Σπουδές για Διεθνή Καριέρα, Αθήνα 14/01/2016

Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου πραγματοποιείται από την iCon δωρεάν εκδήλωση ενημέρωσης για σπουδές στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Θα δοθούν α...

Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου πραγματοποιείται από την iCon δωρεάν εκδήλωση ενημέρωσης για σπουδές στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Θα δοθούν αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ο υποψήφιος σπουδαστής  ώστε να επιλέξει το πρόγραμμα, Πανεπιστήμιο και χώρα σπουδών που ταιριάζουν με τις προτιμήσεις του, αλλά και τις δυνατότητες του.   

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν ποια βήματα θα πρέπει να ακολουθήσουν ώστε να προετοιμάσουν ένα πλήρη φάκελο υποψηφιότητας αλλά και να λάβουν δωρεάν εξατομικευμένη συμβούλευση καθώς η περίπτωση του κάθε υποψηφίου σπουδαστή είναι εντελώς ιδιαίτερη και έτσι αντιμετωπίζεται πάντα από την iCon, δηλαδή όχι μαζικά.

Τα στελέχη της iCon έχουν μεγάλη εμπειρία έχοντας συμβουλεύσει και υποστηρίξει πολλές εκατοντάδες υποψήφιους, αλλά και οι ίδιοι είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων κορυφαίων Πανεπιστημίων με διεθνή αναγνώριση.

Θα δοθούν επίσης πληροφορίες και για τα Πανεπιστήμια που συνεργάζονται αποκλειστικά με την iCon όπως το Edinburgh Business School,  τοHeriot Watt University,  το ESCP Europe, το University of Leicester  κλπ.

Η εκδήλωση θα γίνει στο κτίριο της iCon, Δημητρακοπούλου 49Α, στην Αθήνα (Στάση Μετρό Συγγρού-Φιξ) από τις 18:00. Για κράτηση (λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων) www.icon.gr , info@icon.gr  Τηλ  2109248534. Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος και κυρίως για τους ενδιαφερόμενους που κατοικούν εκτός Αθηνών υπάρχει και δυνατότητα συνάντησης άλλη ημέρα και ώρα όπως και ενημέρωση μέσω Skype.