GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Δυστυχώς κατόρθωσαν να διαφύγουν πολλοί από την λαίλαπα της γενοκτονίας των Ποντίων» κ. Φίλη

Ενημερωτικό φυλλάδιο για τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας κ. Φίλη μοίρασαν το Σάββατο, 19/12/2015, παιδιά του Συλλόγου Ποντίων Ξάνθης,...

Ενημερωτικό φυλλάδιο για τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας κ. Φίλη μοίρασαν το Σάββατο, 19/12/2015, παιδιά του Συλλόγου Ποντίων Ξάνθης, στην κεντρική πλατεία της πόλης με την ευκαιρία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και την συμμετοχή χορευτικού του συλλόγου στις εκδηλώσεις της "Γειτονιάς του Αι Βασίλη.

Αγόρια και κορίτσια με παραδοσιακές φορεσιές  ξεκίνησαν τους Ποντιακούς χορούς στην κεντρική πλατεία προσφέροντας  μια ευχάριστη έκπληξη και “ξεσηκώνοντας” πολλούς συνδημότες αλλά και επισκέπτες που είχαν την τύχη να παραβρίσκονται στις εκδηλώσεις οι οποίοι "παρασύρθηκαν" και συμμετείχαν στους χορούς δίνοντας μια ευχάριστη νότα στις γιορτινές μέρες.

«Δυστυχώς για τον κ. Υπουργό κατόρθωσαν να διαφύγουν πολλοί από την λαίλαπα της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και οι απόγονοι τους, εκατομμύρια  στην χώρα μας αλλά και στα πέρατα της Οικουμένης, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε, να διεκδικούμε και θα πετύχουμε.» αναφέρει σε δήλωσή του ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης απευθυνόμενος στον κ. Φίλη και τις δηλώσεις που έκανε για την αναγνωρισμένη Διεθνώς Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.