GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έντονες διαμαρτυρίες διαγκωνισμοί και προπηλακισμοί για την Αγροτική πολιτική της Κυβέρνησης

Το απόγευμα της Παρασκευής στο κλειστό γυμναστήριο των Φερρών του δήμου Αλεξανδρούπολης στον Έβρο, αγρότες και κτηνοτρόφοι μπούκαραν στη...


Το απόγευμα της Παρασκευής στο κλειστό γυμναστήριο των Φερρών του δήμου Αλεξανδρούπολης στον Έβρο, αγρότες και κτηνοτρόφοι μπούκαραν στην αίθουσα του συνεδρίου με άγριες διαθέσεις στα πρόσωπα των κυβερνητικών αξιωματούχων που θα απεύθηναν χαιρετισμούς .
Η μήνη των αγανακτισμένων αγροτών και κτηνοτρόφων εστιάστηκε, κυρίως, στο πρόσωπο του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων και νυν Αναπληρωτή Υπουργού Υποδομών και δικτύων στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από τους ΑΝΕΛ κου Παναγιώτη Σγουρίδη.
Οι κτηνοτρόφοι ζήτησαν τον λόγο από τον κο Σγουρίδη με τον πλέον "θορυβώδη" τρόπο που λίγο έλειψε να ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Προσάπτουν στον Κυβερνητικό Παράγοντα την αθέτηση των υποσχέσεων που τους έδωσε για ην άμεση αποπληρωμή των αποζημιώσεων από την απομείωση του ζωικού τους κεφαλαίου λόγω της Οζώδους Δερματίτιδας. Ζωονόσου που ήρθε από την Τουρκία πριν από 10 μήνες και αφάνισε τα κοπάδια τους, όπως επίσης και δεν τήρησε τις υποσχέσεις για άμεση αποπληρωμή επιδοτήσεων που είναι δικαιούχοι.
Μετά από έντονους διαγκωνισμούς και εντονότατων φραστικών επεισοδίων με την επέμβαση αστυνομικής δύναμης ....αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Υπουργοί και Βουλευτές "έφυγαν" υπό την προστασία αστυνομικής δύναμης για να ηρεμήσουν τα πνεύματα...




ΣΥΝΕΔΡΕΙΟ ΘΡΑΚΩΝ.......ΧΑΜΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.!!
Δημοσιεύτηκε από Phoenix Nikolaos Finikas στις Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015