GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνάντηση του Βουλ. Ξάνθης κ. Γρ. Στογιαννίδη με τον δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου

Τον δήμο Τοπείρου επισκέφτηκε ο Βουλευτής Ξάνθης κ. Γρηγόρης Στογιαννίδης όπου συναντήθηκε, συνομίλησε και είχε συνεργασία με τον Δήμαρχ...

Τον δήμο Τοπείρου επισκέφτηκε ο Βουλευτής Ξάνθης κ. Γρηγόρης Στογιαννίδης όπου συναντήθηκε, συνομίλησε και είχε συνεργασία με τον Δήμαρχο Θωμά Μίχογλου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος.

Στην συνάντηση που διήρκεσε πλέον της ώρας  οι κύριοι Στογιαννίδης και Μίχογλου συζήτησαν θέματα που απασχολούν την καλή λειτουργία του δήμου. Τέθηκαν από τον δήμαρχο Μίχογλου το επιτακτικό θέμα της άμεσης στελέχωσης των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου με μηχανικούς για να μπορέσει ο δήμος να προχωρήσει στην υλοποίηση τεχνικών έργων που έχει άμεση ανάγκη, και γενικότερα την υποστελέχωση των κρίσιμων υπηρεσιών του δήμου.

Το πρόβλημα της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου που λειτουργεί με πέντε(5) άτομα προσωπικό καλύπτοντας 35 οικισμούς ! ! ! 
Συζήτησαν την επαναλειτουργία βιοτεχνιών και βιομηχανικών μονάδων που εδρεύουν στον δήμο με «ναυαρχίδα» την χαρτοβιομηχανία Θράκης Diana.  

Ο κος Στογιαννίδης υποσχέθηκε στον Δήμαρχο την βοήθεια και την υποστήριξη του να επιλυθούν τα προβλήματα στελέχωσης με προσωπικό στον δήμο και να μεταφέρει τις αγωνίες, κατοίκων και διοίκηση του Τοπείρου, στους “Κυβερνητικούς Παράγοντες”

Παρών στην συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος κ. Χρυσόστομος Κοτόπουλος και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ίδωμεν….