GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οι στενοί συνεργάτες του Κ. Καραμανλή δούλεψαν στην Θράκη

Τελικά αποτελέσματα και στην Π.Ε. Ροδόπης στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. κομματικό «φέουδο» του πρώην Βουλευτή και στενού συνεργάτη...

Τελικά αποτελέσματα και στην Π.Ε. Ροδόπης στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. κομματικό «φέουδο» του πρώην Βουλευτή και στενού συνεργάτη του πρώην Πρωθυπουργού  Κώστα Καραμανλή στην Ροδόπη, Ευριπίδη Στυλιανίδη, με τα αποτελέσματα να διαμορφώνονται στον πρώτο γύρο ως εξής:   

1. Μεϊμαράκης: 1257 44,00%
2. Τζιτζικώστας: 812 28,42%
3. Μητσοτάκης: 586 20,51%
4. Γεωργιάδης: 187 6,55%

Πάντως το ποσοστό των ψηφοφόρων της ΝΔ που προσήλθαν στις κάλπες (2.842 ψηφισάντων) εκτιμούν στελέχη της τοπικής οργάνωσης στην Ροδόπη, πολύ μικρό. Αναφορές που έγιναν θέλουν σε Ξάνθη και Ροδόπη και στις επικοινωνίες που είχαν με ψηφοφόρους ηγετικά στελέχη να απέτρεψαν με  “πειθώ” πολλούς ψηφοφόρους να μην πάνε να ψηφίσουν γιατί θα επέλεγαν τον μη “εκλεκτό” τους υποψήφιο.

Ο δεύτερος γύρος της αναμέτρησης, αν υπάρξει, μεταξύ Μεϊμαράκη Τζιτζικώστα, θα έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά της κάθετης σύγκρουσης.

Ενδεικτικό της ψηφοφορίας και στην Ροδόπη ο μέσος όρος ηλικίας των ψηφοφόρων που ξεπερνούσε κατά πολύ τα 55 χρόνια, ενδεικτική εικόνα των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζει στην σύνθεση του εκλογικού σώματός της η Αξιωματική Αντιπολίτευση.