GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε την άσπρη σκυλίτσα, ευτυχώς σώθηκε

Το απόγευμα του Σαββάτου στον περιφερειακό της Ξάνθης ασυνείδητος οδηγός χτύπησε την άσπρη σκυλίτσα την παράτησε στην μέση του δρόμου ...




Το απόγευμα του Σαββάτου στον περιφερειακό της Ξάνθης ασυνείδητος οδηγός χτύπησε την άσπρη σκυλίτσα την παράτησε στην μέση του δρόμου και εξαφανίστηκε.

Ευτυχώς ο οδηγός που ακολουθούσε σταμάτησε και μαζί με τους συνεπιβαίνοντες στο όχημα προσφερανν τις πρώτες βοήθειες προστατεύοντάς την από τα χειρότερα, ειδοποίησαν την Δ/νση Αστυνομίας Ξάνθης και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο από τον δήμο Ξάνθης, σκεπάζοντας την με ζεστά πανωφόρια.

Άμεσα κατέφθασαν στο τόπο του συμβάντος όχημα από το Τμήμα Τάξης και δικυκλιστής της ομάδας “Ζ” από το την Τροχαία ρυθμίζοντας την κίνηση και προστατεύοντας το ανήμπορο να αντιδράσει ζώο. Από τον δήμο Ξάνθης κατέφθασε κτηνίατρος που περιμάζεψε την άσπρη σκυλίτσα για να την προσφέρουν την αναγκαία περίθαλψη.


Απαράδεκτη η συμπεριφορά του ασυνείδητου οδηγού, “ελέγχετε” η όλη πολιτική με τα αδέσποτα στον δήμο Ξάνθης και η μέχρι τώρα διαχείριση του μεγάλου προβλήματος που διαχέεται στον κοινωνικό ιστό του δήμου. 

Ερωτηματικά υπάρχουν και από την στάση των φιλοζωικών (υπάρχουν; τι ακριβώς κάνουν; πώς προσφέρουν τις καλές υπηρεσίες τους;) στην καλύτερη δυνατή διαχείριση από τις αγέλες των αδέσποτων στην περιοχή….