GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Νέα διοίκηση στην Ε.Σ.Ε.Εμπορίου

Την Κυριακή 06 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή των νέων οργάνων Διοίκησης της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Ε...

Την Κυριακή 06 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή των νέων οργάνων Διοίκησης της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), της τριτοβάθμιας οργάνωσης του εμπορικού κόσμου της χώρας.

Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης ανακοίνωσε την εκλογή του Προέδρου της κ. Χατζημιχαήλ Κωνσταντίνου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ, ο οποίος κατέλαβε την ένατη (9η) έδρα με τον συνδυασμό «Ενωμένο Ελληνικό Εμπόριο» με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Κορκίδη και κατέλαβε τις 20 από τις 25 έδρες.
Ο κ. Χατζημιχαήλ Κωνσταντίνος συγκέντρωσε περίπου το 55% των ψήφων των εκλεκτόρων των Ομοσπονδιών της ελληνικής επικράτειας που επέλεξαν τον νικητή συνδυασμό και συμμετέχει στο νέο ΔΣ της ΕΣΕΕ ως εκλεγμένος στην πρώτη δεκάδα προτίμησης. Η επιτυχία τόσο του ιδίου, όσο και της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης είναι μεγάλη, καθώς πρόκειται για την πρώτη εκλογή εκπροσώπου της Θράκης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΕΘ και οι εκλεγμένοι Θρακιώτες Αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας στην ΕΣΕΕ ευχήθικαν στον Πρόεδρο κ. Χατζημιχαήλ συγχαρητήρια και καλή δύναμη στην τριετή θητεία του στο όργανο της Συνομοσπονδίας. 
Τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας όπως ανακοινώθηκαν από την ΕΣΕΕ. 

Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, στις οποίες έλαβαν μέρος 378 εκλέκτορες  από όλη την επικράτεια, επί συνόλου 410 (ποσοστό συμμετοχής άνω του 92%), έχουν ως εξής:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο ο Συνδυασμός «ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ» με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Κορκίδη έλαβε 287 ψήφους (ποσοστό 80% του συνόλου) και κατέλαβε είκοσι (20) έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο.  
Με αλφαβητική σειρά εξελέγησαν οι κάτωθι:
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΥΗ
ΓΕΡΟΝΤΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΑΝΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΗΛΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΓΙΟΥΜΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΟΡΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 
ΜΑΝΕΣΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΜΠΛΟΥΓΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΠΟΝΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΤΣΙΑΠΛΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ ΚΩΝΣΤΑΣ
ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Τους εκλεγέντες ακολούθησαν ως επιλαχόντες με σειρά εκλογής οι:
ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ
ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΚΑΤΖΟΦΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΣΙΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΓΕΩΡΓΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ


Ο Συνδυασμός «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ» έλαβε 44 ψήφους (ποσοστό 12% του συνόλου) και κατέλαβε τρεις (3) έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο.  Εξελέγησαν με σειρά εκλογής οι:
ΡΩΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΝΟΥΒΕΛΟΓΛΟΥ ΣΤΑΘΗΣ
Ως επιλαχόντες ανακηρύχθηκαν με σειρά εκλογής οι:
ΚΑΤΣΙΚΑΒΕΛΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ
ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΒΑΓΕΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο Συνδυασμός «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ» έλαβε 31 ψήφους (ποσοστό 8% του συνόλου) και κατέλαβε δύο (2) έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο.  Εξελέγησαν με σειρά εκλογής οι:
ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΒΟΥΡΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ως επιλαχόντες ανακηρύχθηκαν με σειρά εκλογής οι:
ΤΡΙΓΑΖΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ
ΣΠΥΡΟΥ ΑΘΗΝΑ

Για την Ελεγκτική Επιτροπή, ο Συνδυασμός «ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ» έλαβε 301 ψήφους, καταλαμβάνοντας και τις (5) έδρες. Με σειρά εκλογής εξελέγησαν οι κάτωθι:
ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ
ΑΓΙΟΣΤΡΑΤΙΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΟΠΟΛΙΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΚΟΥΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Ο επικεφαλής του πλειοψηφήσαντος Συνδυασμού κ. Βασίλης Κορκίδης εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για την μαζικότητα και την μεγάλη συμμετοχή που επέδειξαν οι  συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι του εμπορίου. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει αφενός την έντονη ενεργοποίηση των εμπόρων στα συλλογικά τους όργανα, ενόψει της βαθιάς κρίσης που πλήττει την ελληνική αγορά και αφετέρου την αναγνώριση της συστηματικής και σημαντικής συνεισφοράς της ΕΣΕΕ, ως κυρίαρχης οργάνωσης εκπροσώπησης του εμπορικού κόσμου και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας της χώρας. 

Την ερχόμενη Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου ε.ε., ο κ. Κορκίδης, ως πρώτος σε σταυρούς προτίμησης υποψήφιος του πλειοψηφήσαντος συνδυασμού «ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ», θα καλέσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο σε σώμα, προκειμένου να εκλεγούν τα νέα μέλη του Προεδρείου της Συνομοσπονδίας.