GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πότε θα τελειώσει ο διασυρμός;

Σήμερα στο Πανεπιστήμιο είχε ορκωμοσία των αποφοίτων ΤΕΦΑ, μία από τις ποιο σημαντικές στιγμές στη ζωή τους.                  Τι ανα...

Σήμερα στο Πανεπιστήμιο είχε ορκωμοσία των αποφοίτων ΤΕΦΑ, μία από τις ποιο σημαντικές στιγμές στη ζωή τους.   
             
Τι αναμνηστικές φωτό να βγάλουν οι απόφοιτοι με το πανό πίσω τους σε αυτό το κτήριο που αποτελεί μνημείο; 

Όσοι τολμηροί ή απλώς χαβαλεδιάριδες πραγματιστές αποφάσισαν και ενεργοποίησαν το “κλικ” στην φωτογραφική μηχανή τους  θα  βλέπουν για το υπόλοιπο της ζωής τους  κίονες με το οργισμένο(sic) και κακοφορμισμένο ….πανό.  

Όσον αφορά αυτούς που βρέθηκαν για λίγες ημέρες, από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, στην πόλη που γεννήθηκαν οι φιλοσοφία, η επιστήμη της λογικής και του λόγου, οι θεωρητικές και θετικές επιστήμες,  και θέλησαν να βγάλουν φωτό για να τις δείχνουν στις χώρες τους όταν θα επιστρέψουν, μάλλον έτυχαν σε κάτι δυσνόητο γι’ αυτούς. Πώς να εξηγήσουν ότι στην χώρα που ονειρεύονταν τόσα χρόνια να την επισκεφτούν βλέπουν πράγματα δυσνόητα, βλέπουν τις βέβηλες πράξεις των δραστών και την σιωπηρή συνενοχή των αρχόντων. 

Αυτό λέγεται κατάντια, αναρχία και ασυδοσία και όχι ελευθερία σκέψης και λόγου, έστω και σε νεοελληνική μετάφραση. Τουλάχιστον να μην τα βάζουν σε διατηρητέα κτήρια ή αρχαιολογικούς χώρους που δεν έχουν το δικαίωμα να μαγαρίζουν οι νεοέλληνες βέβηλοι της ιστορίας. 

Άλλωστε πρέπει πια να το ξέρουν ...ποιος δίνει σημασία στα όσα κατά καιρούς διαφημίζουν;