GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



7 λόγοι που εξηγούν γιατί πρέπει να κάνετε σε(ξ) κάθε μέρα

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα woman’s day.com, υπάρχουν επτά, και μάλιστα επιστημονικοί, λόγοι που εξηγούν γιατί άνδρες και γυναίκες θα πρέπ...

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα woman’s day.com, υπάρχουν επτά, και μάλιστα επιστημονικοί, λόγοι που εξηγούν γιατί άνδρες και γυναίκες θα πρέπει να κάνουν σε(ξ)κάθε μέρα.

Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι αυτοί:
1. Με το καθημερινό σε(ξ) μειώνεται ο κίνδυνος εκδήλωσης καρκίνου του προστάτη: Μελέτη της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες που εκσπερματώνουν πιο συχνά παρουσιάζουν μειωμένες πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του προστάτη κατά 22%.

2. Μειώνεται η πιθανότητα να αρρωστήσετε από εποχικές ιώσεις: Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο Wilkes στην Πενσυλβάνια διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι που έχουν σε(ξ)ουαλική επαφή τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, αναπτύσσουν περισσότερα αντιγόνα, όπως την ανοσοσφαιρίνη Α, η οποία βοηθά στην καταπολέμηση των κρυολογημάτων και της γρίπης.

3. Διατηρείται η νεανικότητα και η αυτοπεποίθησή σας στα ύψη: Έρευνα του Σκωτσέζου κλινικού νευροψυχολόγου Ντέιβιντ Γουίκς υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι που κάνουν σε(ξ) τρεις φορές την εβδομάδα τείνουν να μοιάζουν 7 με 12 χρόνια μικρότεροι σε σχέση με εκείνους που το έκαναν δύο φορές την εβδομάδα, αλλά και να έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σχετικά με τη σε(ξ)ουαλικότητά τους.

4. Μειώνονται οι πόνοι και οι κράμπες της περιόδου: Αυτό απέδειξε έρευνα που διεξήχθη το 2000, αποκαλύπτοντας ότι το 9% των συμμετεχουσών δεν βίωνε πόνους κατά την έμμηνο ρύση του, διότι αυνανιζόταν.

5. Προετοιμάζεται το σώμα για την εγκυμοσύνη: Μελέτη του Ινστιτούτου Fertility and Sterility διαπίστωσε ότι το καθημερινό σε(ξ) βοηθάει στην προετοιμασία του ανοσοποιητικού συστήματος για την εγκυμοσύνη.

6. Μειώνονται τα ποσοστά του άγχους: Έρευνα του 2005 κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι που κάνουν σε(ξ) ανταποκρίνονται καλύτερα σε καταστάσεις που προκαλούν πίεση και άγχος.

7. Βελτιώνεται η λειτουργία του εγκεφάλου: Σε ξεχωριστές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν από ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ και στο Πανεπιστήμιο Κονκούκ στη Σεούλ, διαπιστώθηκε ότι τα ποντίκια που είχαν σε(ξ)ουαλική επαφή πιο συχνά είχαν καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου τους.