GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ο Ροταριανός Όμιλος Ξάνθης έγινε 60 χρονών

Τo Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, στο Ξενοδοχείο Ελισώ, ο Ροταριανός Όμιλος Ξάνθης γιόρτασε την επέτειο της συμπλήρωσης 60 χρόνων από της...

Τo Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, στο Ξενοδοχείο Ελισώ, ο Ροταριανός Όμιλος Ξάνθης γιόρτασε την επέτειο της συμπλήρωσης 60 χρόνων από της ιδρύσεώς του σε μία ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Παλιοί και νέοι Ροταριανοί, φίλοι, συγγενείς κι εκλεκτοί προσκεκλημένοι, σε μία γεμάτη αίθουσα, θυμήθηκαν τα παλιά και ενημερώθηκαν για την ιστορία και τις δράσεις του Ρόταρυ γενικότερα και του Ροταριανού Ομίλου Ξάνθης ειδικότερα.
 
Κεντρικός Ομιλητής της βραδιάς ο, Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Γεώργιος Παυλίδης, ο οποίος μέσα μία μεστή και απολαυστική παρουσίαση ανέπτυξε τους ιστορικούς και πολιτικούς άξονες της ιδιαίτερης γεωστρατηγικής θέσης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης χθες, σήμερα και αύριο.
                                                                                                                 
Στην Συνεστίαση παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ στη Ξάνθη κ. Ιωάννης Μπούτος και ο Πρόεδρος των ΑΧΕΠΑ Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης, οι οποίοι και απηύθηναν χαιρετισμό.
 
Στις συγκινητικές στιγμές της βραδιάς καταγράφονται η βράβευση δύο εκ των τριών παλαιοτέρων Ροταριανών του Ομίλου κ.κ. Παπαδόπουλου Χρήστου και Χαλάτση Μιχαήλ από τον Πρόεδρο του Ροταριανού ομίλου Ξάνθης, οι οποίοι υπηρετούν τα Ροταριανά ιδεώδη ο πρώτος για 37 και ο δεύτερος για 35 συναπτά έτη, καθώς και η συγκέντρωση χρημάτων για πάσχουσα από την επάρατο νόσο συμπολίτισσά μας με την προσφορά δωρεάν αντιγράφων του βιβλίου του Ροταριανού Στράτου Αδάμ από την Καβάλα με τίτλο: «Με την ευχή της Μάνας».