GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



“Μπαρμπουτιέρα” στην Δράμα, χειροπέδες σε 5

Συνελήφθησαν σήμερα (19-12-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματ...

Συνελήφθησαν σήμερα (19-12-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, πέντε (5) ημεδαποί, ηλικίας 59, 56, 54, 45 (άντρες) και 38 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί παιγνίων. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα (καφενείο), όπου εντόπισαν τον 59χρονο προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος, να έχει οργανώσει τη διενέργεια του τυχερού - απαγορευμένου παιγνίου «ΖΑΡΙΑ», σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, στο οποίο συμμετείχαν οι υπόλοιποι δράστες.    

Στην κατοχή των δραστών και στο χώρο του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 4 ζάρια 
 το χρηματικό ποσό των 1.915 ευρώ
 1 φύλλο χαρτιού με ιδιόχειρες σημειώσεις

Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης ένας 30χρονος ημεδαπός,  ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται. 
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.