GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χειροπέδες σε 5 ημεδαπούς για κλοπή από επιχείρηση

Συνελήφθησαν, σε επαρχιακή οδό της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τ...

Συνελήφθησαν, σε επαρχιακή οδό της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, πέντε (5) ημεδαποί, τρεις 41χρονοι, ένας 26χρονος και ένας 22χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής. 

Ειδικότερα, οι πέντε ημεδαποί επιβαίνοντες σε ισάριθμα οχήματα, μετέβησαν, μαζί με άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς τους, οι οποίοι αναζητούνται, σε επιχείρηση και αφαίρεσαν από τον αύλειο χώρο διάφορα υλικά (χαλίκι - σίδερα – ξύλα), συνολικού βάρους περίπου 2 τόνων.

Η πράξη των δραστών έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος ενημέρωσε το τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης. Άμεσα οι αστυνομικοί προσέτρεξαν στο σημείο, όπου  συνέλαβαν τους πέντε ημεδαπούς.

Στα οχήματα των δραστών βρέθηκαν τα παραπάνω αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Κατασχέθηκαν επίσης τρία (3) Ι.Χ.Ε. και δύο (2) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα.

Σημειώνεται ότι οι δύο ημεδαποί, ηλικίας 41 και 22 ετών, έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή, ενώ ο 41χρονος επιπλέον για ληστεία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.