GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ήρθε, είδε, δήλωσε, ξεκαθάρισε, τ’ άκουσε και απήλθε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ξάνθη (Φωτο+video)

     Σε ολιγομελές ακροατήριο φίλων του, πολλοί από τους παρευρισκόμενους συμμετείχαν και σε αντίστοιχες εκδηλώσεις ανθυποψηφίων του κ. ...

     Σε ολιγομελές ακροατήριο φίλων του, πολλοί από τους παρευρισκόμενους συμμετείχαν και σε αντίστοιχες εκδηλώσεις ανθυποψηφίων του κ. Μητσοτάκη, έδωσε το στίγμα της υποψηφιότητάς του για περίπου μια ώρα σε ξενοδοχείο της πόλης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

   Αναφερόμενος στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, εκλεγμένου από το εκλογικό σώμα των ψηφοφόρων αλλά και φίλων του κόμματος, επανέλαβε τις γνωστές έως τώρα θέσεις του, τονίζοντας για μια ακόμη φορά την επιτακτική ανάγκη ανανέωσης του κόμματος με πρόσωπα και πολιτικές, δια της νέας ηγεσίας του. Τόνισε δε με ιδιαίτερη έμφαση ότι οι επιλογές των ψηφοφόρων για το πρόσωπο του νέου προέδρου θα πρέπει να είναι συνετή και ο νέος πρόεδρος να είναι…. Κοινοβουλευτικός.
    
     Επιτεθεί με ιδιαίτερη σφοδρότητα στην πολιτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θεωρώντας τον υπεύθυνο για την κακή οικονομική και συνεχώς επιδεινούμενη πορεία της Ελληνικής Οικονομίας. Έκανε δριμεία αναφορά στο “θέμα Φίλη” αναφέροντας ότι ο “αιώνιος φοιτητής” δημιούργησε πολύ μεγάλο Εθνικό πρόβλημα με την ανιστόρητη τοποθέτησή του για την Γενοκτονία των Ποντίων και θα έπρεπε άμεσα να τον αποπέμψει από το Υπουργείο Παιδείας και την κυβέρνηση ο Πρωθυπουργός.

      Αναφέρθηκε  στο νεότευκτο  “θέμα Πανούση”  λέγοντας ότι αυτά που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες θα τα ανέχονταν οι κοινωνίες και όχι σε μια ευνομούμενη δυτικού τύπου δημοκρατία όπου αν συνέβαιναν όλα αυτά σε χώρα της άλλης Ευρώπης θα είχε “πέσει” η κυβέρνηση.


     Άκουσε και πάρα πολλά παράπονα από παρευρισκόμενους πολίτες οι οποίοι ζητούσαν απαντήσεις για την επιχειρηματική κατάντια της περιοχής και το μεγάλο πρόβλημα της αποβιομηχάνησης της χώρας αλλά και την δραματική συρρίκνωση του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα και της μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων. Οι απαντήσεις δεν ικανοποίησαν….