GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με μεγάλη επιτυχία στην Ξάνθη Τουρνουά Rapid “Platsidis Georgios”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το τουρνουά Rapid “Platsidis Georgios” στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Σ.Ο.Ξ. , πο...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το τουρνουά Rapid “Platsidis Georgios” στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Σ.Ο.Ξ. , που έγινε προς τιμή του παλαιού προέδρου και ιδρυτικού μέλους του ομίλου μας Πλατσίδη Γεωργίου. 

Το τουρνουά αποτελούνταν από 2 γκρουπ. Στο πρώτο το οποίο ήταν και αξιολογημένο από την παγκόσμια ομοσπονδία συμμετείχαν 39 σκακιστές και σκακίστριες από την Δράμα, την Καβάλα, την Ξάνθη και την Αλεξανδρούπολη. Στο δεύτερο γκρουπ συμμετείχαν 44 νέοι σκακιστές-στριες χωρίς δελτίο ΕΣΟ από τις ίδιες πόλεις. Συνολικά αγωνίστηκαν 83 μικροί και μεγάλοι σκακιστές-στριες. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και γέμισαν ασφυκτικά τις εγκαταστάσεις μας στο Αθλητικό Κέντρο ''Φίλιππος Αμοιρίδης'' . 


Ευχαριστούμε επίσης τον Έφορο του σκακιστικού τμήματος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ηλία Δόβρη για τη βοήθεια του στην διοργάνωση του τουρνουά, καθώς και τον Σάββα Μανελίδη από τον σκακιστικό όμιλο Καβάλας για την πολύτιμη βοήθεια του να ξεπεραστούν τα τεχνικά προβλήματα που καθυστέρησαν λίγο την διοργάνωση.

Στο Α΄ Όμιλο πρώτος με 6,5 βαθμούς σε 7 αγώνες αναδείχθηκε ο Σταμουλάς Νίκος, δεύτερος με 6/7 ο Βαλσαμίδης Γιάννης και τρίτος με 5,5/7 ο Γεωργιάδης Νίκος. 
Πρώτο κορίτσι ήταν η εννιάχρονη Πηνελόπη Μήλιου με 4/7.

Στις ειδικές κατηγορίες επικράτησαν οι παρακάτω :
στην Κ-14 ο Γεωργιάδης Νίκος 5,5/7
στην Κ-12 ο Μουρκάκης Γιάννης 4,5/7
στην Κ-10 ο Ηλιόπουλος Δημήτρης 4/7
στην Κ-8 η Μήλιου Πηνελόπη και 4/7
στην Κ-6 ο Κωνσταντίνος Ουζούνης 2,5/7.

Στον Β΄ Όμιλο ισοβάθμισαν στην πρώτη θέση 4 σκακιστές με 6 νίκες σε 7 αγώνες. Μετά την άρση της ισοβαθμίας η τελική κατάταξη έχει ως εξής:

Πρώτος με 6/7 ο Μπαλαφούτης Ηλίας
Δεύτερος με 6/7 ο Γκόγολας Γεώργιος
Τρίτος με 6/7 ο Αναγνωστόπουλος Βασίλης και 
Πρώτο κορίτσι με 4/7 η Δαγκλή Αλεξία

Τις απονομές έκανε ο Πρόεδρος του Σ.Ο.Ξ Βαγιανός Δημήτρης.
Στη διεύθυνση του τουρνουά ήταν ο έφορος του Σ.Ο.Ξ Σεχλίδης Σάββας.


Επόμενη μεγάλη οργάνωση του Συλλόγου μας  το Ομαδικό Ράπιντ Ανδρών-Παίδων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στο "Le Chalet" το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015