GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



«Εμπρός για μια Ελλάδα νέα» φώναξε ο Μεϊμαράκης από την Ξάνθη (Foto+video)

    Παρά την έντονη επιθυμία και κινητοποίηση για μαζική συμμετοχή νεοδημοκρατών, από το γραφείο του πρώην Βουλευτή Ξάνθης της ΝΔ, στελ...

   
Παρά την έντονη επιθυμία και κινητοποίηση για μαζική συμμετοχή νεοδημοκρατών, από το γραφείο του πρώην Βουλευτή Ξάνθης της ΝΔ, στελεχών που πρόσκεινται  σ’ αυτόν και μερίδας της ΝΟΔΕ Ξάνθης η αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης είχε ... πολλά κενά και δεν ικανοποίησε με την προσέλευση ψηφοφόρων και φίλων της Νέας Δημοκρατίας. (σχετικές φωτό) Παρόντες στην ομιλία της Ξάνθης οι πρώην Βουλευτές Ξάνθης και Ροδόπης κκ Κοντός και Ευρ. Στυλιανίδης με το σύνολο των στελεχών του κόμματος να … απουσιάζει.

    Στην ομιλία του ο κ. Μεϊμαράκης κατηγόρησε την κυβέρνηση  Τσίπρα ότι βυθίζει τη χώρα στην κρίση και τόνισε ότι με την πολιτική της διώχνει τις επενδύσεις και ότι αυτές  βρίσκονται σε γραφειοκρατική αγκύλωση.  “Δεν πιστεύουνε στις επενδύσεις και τους πιάνει αλεργεία όταν ακούνε για ιδιωτική πρωτοβουλία. Με τα μέτρα που πέρνουνε  θα κλείσουν και όσες μικρομεσαίες επιχειρήσεις έμειναν όρθιες μέχρι τώρα, αυτή την περίοδο της κρίσης”. 

    Αναφέρθηκε στην “αύξηση του ΦΠΑ στο 23% όλων των προϊόντων αυτών που και η αγροτική οικονομία έχει ανάγκη  είναι πρόταση της Κυβέρνησης. Η αύξηση ΦΠΑ στις παραμεθόριες περιοχές είναι πρόταση της Κυβέρνησης, η αύξηση ΦΠΑ 23% στην εστίαση είναι πρόταση της Κυβέρνησης. Το ότι τώρα τα σπίτια θα βγουν σε πλειστηριασμούς είναι πρόταση της Κυβέρνησης.  Η Ν.Δ. αυτά δεν τα έχει ψηφήσει.” 

    Τόνισε ότι “στον φορολογικό συντελεστή και στην φορολόγηση στις όμορες χώρες λέγοντας ότι αυτές έχουν 10 με 15% και αν συνεχιστεί αυτό όλες οι επιχειρήσεις θα φύγουν και θα πάνε εκεί, δεν θα μείνει κανείς εδώ. Γι αυτό και θέλω να ξεκαθαρίσω, συνέχισε ο κ. Μειμαράκης, η ΝΔ δεν τα έχει ψηφίσει.”

     Αναφερόμενος στην  επιβολή ειδικού  φόρου κατανάλωσης στο κρασί, αφού σημείωσε ότι αυτή η εξέλιξη πλήττει την ανταγωνιστικότητα των Ελληνικών προϊόντων, διερωτήθηκε ποια συμφέροντα εξυπηρετεί. Επανέλαβε πως τα επώδυνα αυτά μέτρα, οι πλειστηριασμοί και οι φορολογικές επιβαρύνσεις, έχουν την υπογραφή  Τσιπρα-Καμμένου, τονίζοντας ότι, “δεν το παίζω ούτε μνημονιακός, ούτε αντιμνημονιακός”.

     Επεσήμανε ότι με το νέο νομοσχέδιο που συζητείται τώρα στη Βουλή, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος των πλειστηριασμών για την α’ κατοικία αναφέροντας ότι ο “μπαγάσας” ο Τσίπρας είναι ΝΑΙ σε όλα και το προεκλογικό σύνθημα του «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», μετατράπηκε σε «Κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη!».

    Σε άλλη αποστροφή του λόγου του ο κ. Μειμαράκης είπε: “εμείς στα χρόνια της κρίσης είπαμε ότι οι ανασφάλιστοι θα έχουν κοινωνική περίθαλψη και προσπαθήσαμε όλοι μαζί να τους τη δώσουμε…” συνεχίζοντας “…και αναρωτηθείτε πότε ήσασταν καλύτερα τον Νοέμβριο του ‘14 ή τον Νοέμβριο του ’15, πότε έβρισκαν το φάρμακό τους και τον γιατρό τους και πιο φτηνά και στην ώρα τους, πέρυσι ή φέτος … ”.

    Εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ στον γραμματέα οργανωτικού του κόμματος αφήνοντας σαφείς αιχμές και για τις τοπικές “κεφαλές” του κόμματος για τα διαλυτικά φαινόμενα που υπάρχουν, λέγοντας γιατί έκλεισαν οι πυρήνες στα χωριά και οι οργανώσεις οι τοπικές γιατί δεν λειτουργούν,  γιατί δεν συνεδριάζουν οι ΝΟΔΕ και αν δεν συνεδριάζουν πως θα συζητάμε μεταξύ μας πως θα διορθώσουμε τα όποια λάθη έχουν γίνει; 

    Τόνισε για άλλη μια φορά ότι ο πρόεδρος του κόμματος πρέπει να εκλέγετε από τα μέλη και όχι από όποιον … δει φως και κάλπη μπει και ψηφίζει, κάνοντας παραλληλισμό με τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση!!!

Ακούστηκαν πολλά και ενδιαφέροντα για θέματα οικονομικά, των επερχόμενων εσωκομματικών εκλογών, για τους ανθυποψηφίους, για την οργάνωσης της ΝΔ και την επόμενη μέρα των εκλογών…
Το σύνολο της ομιλίας του κ. Μειμαράκη στην Ξάνθη στην ηχητική εγγραφή στον ιστότοπο www.ThrakiToday.com