GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σημαντική πολιτική μεταγραφή του Χ. Ευστρατίου υπέρ Τζιτζικώστα στην Ξάνθη

Ο πρώτος σε ψήφους το 2012 υποψήφιος των ΑΝ.ΕΛ. στην Ξάνθη Χαράλαμπος Ευστρατίου, που ουσιαστικά αυτός με μια ομάδα στενών φίλων και συν...

Ο πρώτος σε ψήφους το 2012 υποψήφιος των ΑΝ.ΕΛ. στην Ξάνθη Χαράλαμπος Ευστρατίου, που ουσιαστικά αυτός με μια ομάδα στενών φίλων και συνεργατών του “έβαλε” στον πολιτικό χάρτη της Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης το νεοσύστατο τότε, κόμμα του κ. Καμένου, τάραξε τα πολιτικά νερά της Ξάνθης με την Δήλωση Στήριξής του προς τον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα ενός εκ των τεσσάρων ανθυποψηφίων για την προεδρία της Ν.Δ. στις εκλογές της 22ας Νοεμβρίου, δίνοντας μια ξεχωριστεί δυναμική στην υποψηφιότητα του Βορειοελλαδίτη πολιτικού.
Τα πολιτικά απόνερα της τελευταίας κίνησης Ευστρατίου αλλάζουν τον πολιτικό χάρτη των συσχετισμών στην περιοχή. Όπως σχολιάζουν πολιτικοί παρατηρητές και δημοσιογραφούντες στην  περιοχή, τα “μαύρα φίδια” όχι μόνο έζωσαν τις “ομάδες” που θεωρούσαν και θεωρούν έως και τώρα, φέουδό τους την Ν.Δ. τοπικά, αλλά και προσμετρώντας την γενικότερη πολιτική δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό τους, άλλωστε γι αυτούς τους λόγους η Ν.Δ. έχασε επί πλέον, στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση, περισσότερους από 1900 ψήφους στην Π.Ε. Ξάνθης και για πρώτη φορά στα εκλογικά χρονικά της περιοχής δεν έχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ εκπρόσωπο στο Εθνικό Κοινοβούλιο από την ΚεντροΔεξιά….
Στον κ. Τζιζικώστα και στους στενούς συνεργάτες του απομένει πλέον να αξιοποιήσει στο έπακρο την δυναμική που αναπτύσσετε στην περιοχή με την πύκνωση στις τάξεις των υποστηρικτών του με στελέχη νέα άφθαρτα με δυναμισμό και μόνο θετικό απολογισμό την πορεία τους στον δημόσιο βίο που τυγχάνουν καθολικής αποδοχής από το σύνολο του εκλογικού σώματος. 
Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για επιβεβαιωθούν ή όχι, ένθεν κακείθεν αν οι προθέσεις και δηλώσεις μετουσιώνονται σε πράξεις…. 

«ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 
Αν και συνεχίζω να πιστεύω στην Δεξιά (Ιδεολογικά του Κωνσταντίνου Καραμανλή), εδώ και πολύ καιρό βρίσκομαι σε απολυτή κομματική ανεξαρτησία, αλλά όχι σε πολιτική απραξία. Μετά όμως τα επώδυνα αντιλαϊκά μέτρα και τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝ. ΕΛ. ήρθε η ώρα της Εθνικής Ανασυγκρότησης. Ήρθε η ώρα να ξαναφτιάξουμε την παράταξη που έβαλε την χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ήρθε η ώρα που πρέπει να βγάλουμε από το τέλμα αυτήν την χώρα. Ήρθε η ώρα της μεγάλης και ενωμένης Δεξιάς που θα βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο. Ευχαριστώ όλους εσάς τους διαδικτυακούς και προσωπικούς φίλους για την στήριξη στο πρόσωπο μου και σας καλώ όλους μαζί να στηρίξουμε την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα. Ενός νέου ανθρώπου που θα είναι δίπλα στα προβλήματα που βασανίζουν όλους εμάς. Ενός Νέου Ανθρώπου που θα δουλέψει για την Ελλάδα των Ελλήνων. Ας είμαστε όλοι μαζί με ένα νέο και άφθαρτο πολίτικο που έχει ως όραμα, όλοι μαζί ενωμένοι να πάμε μπροστά την Ελλάδα.
Με Εκτίμηση 
Προς όλους εσάς που είστε μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια
Χαράλαμπος Ευστρατίου
Ελεύθερος Έλλην»