GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνειδητά υπογράφουν την διάλυσή μας στο Ακτινολογικό Ξάνθης.

  Συνεχίζει να φυλλορροεί το ακτινολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης από το ιατρικό προσωπικό. Σε τέσσερα τμήματα με τρεις βάρ...

  Συνεχίζει να φυλλορροεί το ακτινολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης από το ιατρικό προσωπικό. Σε τέσσερα τμήματα με τρεις βάρδιες είναι μόνο 4 ακτινολόγοι! ! ! !

   Πριν από περίπου ενάμισι χρόνο δόθηκαν ενάμιση εκατομμύρια € (1,5 εκ €) για την αγορά νέου υπερσύγχρονου ακτινολογικού μηχανήματος για την άμεση εξυπηρέτηση της πληθώρας των περιστατικών που πρέπει να διεκπεραιώσει το ακτινολογικό τμήμα, σε συμπλήρωμα του υφιστάμενου σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού. Αλλά δυστυχώς όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι αυτό δεν μπορεί να βοηθήσει τους κατοίκους της περιοχής γιατί δεν υπάρχει το απαραίτητο ειδικευμένο Ιατρικό προσωπικό.

Οι τέσσερις επικουρικοί ολοκλήρωσαν πριν μήνες τον χρόνο παραμονής στην εργασία τους και αποχώρησαν. Ακόμη περιμένουν τους αντικαταστάτες……
Η υπόσχεση ότι θα καλυφτεί εν μέρει του κενό με έναν (1) επικουρικό ακτινολόγο …..έμεινε στις δηλώσεις και εξαγγελίες…..

Οι εναπομείναντες γιατροί δουλεύουν συνεχώς και εναλλάξ από την Άνοιξη χωρίς άδειες….
Αλλά αν έχεις τις “σωστές γνωριμίες” διαχρονικά μπορεί να έχεις οργανική θέση, να έχεις διοριστεί δηλαδή, στο νοσοκομείο Ξάνθης και να είσαι με απόσπαση επί 2 χρόνια με ΝΔ και περισσότερους από 8 μήνες  με ΣΥΡΙΖΑ, στο….. Αίγιο!!!!

Η κατάσταση είναι οριακή από πλευράς του Ιατρικού προσωπικού που ζητάνε συνεχώς και εγγράφως άμεσα λύσεις από την διοίκηση του Νοσοκομείου αλλά και την 4η ΥΠΕ. Στα περιστατικά που καλούνται να συνδράμουν είναι πολλαπλάσια αντίστοιχης δυναμικότητας νοσοκομειακών μονάδων και σε γνώση μας είναι στοιχεία που καταδεικνύουν ότι η ορθή οργάνωση και πλήρης στελέχωση του τμήματος αυτού πέραν των καλών και άμεσων υπηρεσιών που μπορούν να προσφέρουν στους ασθενείς εξοικονομούνται και σημαντικά κεφάλαια υπέρ του δημοσίου, μειώνοντας δραματικά την οικονομική αιμορραγία των ασφαλιστικών ταμείων αλλά και των πολιτών.

Το θέλει αυτό όμως, η ΠΟΛΙΤΕΊΑ;