GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθησαν 2 έμποροι και διακινητές ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν 542 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης    Συνελήφθησαν, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήμ...


Κατασχέθηκαν 542 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

   Συνελήφθησαν, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, ένας 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και ένας 42χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εισαγωγής, διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών. 

     Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν προχθές το μεσημέρι, τον 42χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του μια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 132 γραμμαρίων.

    Το βράδυ της ίδιας ημέρας, οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών, συνέλαβαν τον 41χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 410 γραμμαρίων, τις οποίες, όπως προέκυψε, είχε εισάγει, λίγες ώρες νωρίτερα, από την Αλβανία. 

    Στην κατοχή και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 41χρονου, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 375 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα.

Κατασχέθηκαν επίσης οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. 

    Σημειώνεται ότι ο 41χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για διακίνηση ναρκωτικών.  

     Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας.