GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Κατέβασε” το internet η Τουρκία μετά την βομβιστική επίθεση!

     Στο πένθος έχει βυθιστεί η Τουρκία μετά την πολύνεκρη επίθεση στην Άγκυρα, το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο αριθμός των θυμάτων ανέρχετα...

     Στο πένθος έχει βυθιστεί η Τουρκία μετά την πολύνεκρη επίθεση στην Άγκυρα, το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο αριθμός των θυμάτων ανέρχεται στους 100, ενώ περισσότεροι από 240 είναι οι τραυματίες.

    Ένα απ’ τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα αυτή τη στιγμή, είναι και η περιορισμένη σύνδεση στο ίντερνετ. Πολλοί χρήστες δυσκολεύονται να συνδεθούν σε διαδικτυακές υπηρεσίες όπως facebook, twitter και emails.

    Το πρόβλημα σύνδεσης έχει επιβεβαιωθεί και από το ίδιο το twitter, ενώ γίνεται λόγος για παρέμβαση της Κυβέρνησης. Αφορμή φυσικά για τις φήμες, στάθηκε και η απαγόρευση που είχε τεθεί στους Τούρκους να έχουν πρόσβαση στα social media, τον Απρίλιο του 2015.

    Ο λόγος τότε ήταν η δημοσίευση φωτογραφιών του εισαγγελέα Μεχμέτ Σελίμ Κιράζ κατά την διάρκεια ομηρίας του.

     Σύμφωνα με το The Verge, υπάρχουν αναφορές από Τούρκους δημοσιογράφους ότι η πρόσβαση σε facebook και twitter έχει αποκλειστεί, ενώ όσον αφορά τα emails προς το παρόν είναι περιορισμένη σε συγκεκριμένες τοποθεσίες.