GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η Επιτροπή Μουσουλμάνων Επιστημόνων Δυτικής Θράκης θέλει την Πλατεία της Ξάνθης.

   Με αίτημά τους στον δήμαρχο Ξάνθης η Επιτροπή Μουσουλμάνων Επιστημόνων Δυτικής Θράκης θέλει την κεντρική πλατεία της Ξάνθης για εκδηλ...

   Με αίτημά τους στον δήμαρχο Ξάνθης η Επιτροπή Μουσουλμάνων Επιστημόνων Δυτικής Θράκης θέλει την κεντρική πλατεία της Ξάνθης για εκδηλώσεις το Σάββατο 17 Οκτωβρίου από τις 09.00 το πρωί και για δώδεκα ώρες, για την πραγματοποίηση bazaar με την έκθεση και πώληση χειροτεχνημάτων, όπως αναφέρουν, από 60 χωριά που διαμένουν κατά κύριο λόγω μουσουλμάνοι. Επίσης στο αίτημά τους ζητάνε από τον δήμο Ξάνθης μεγάλο αριθμό καθισμάτων και μικροφωνικής εγκατάστασης για ταυτόχρονες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια σε χώρους όπως το πάρκο μπροστά από το Εθνικό κολυμβητήριο Ξάνθης αλλά και σε χώρο δίπλα στο μουσείο φυσικής ιστορίας, με πολύ μικρή συμμετοχή και επιτυχία. Αυτό φυσικά δεν αποθάρρυνε τους “συγκεκριμένους” αφανείς και εμφανείς διοργανωτές, με πρόθεσή τους να κάνουν ιδιαίτερα αισθητή φέτος την παρουσία τους ζητώντας από τον δήμο Ξάνθης την κεντρικότερη πλατεία της πόλης.

 Σε στάση αναμονής οι κάτοικοι της περιοχής στις αποφάσεις του δημάρχου Ξάνθης ο οποίος παρέπεμψε την λήψη της απόφασης στην επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου, την προεδρία της επιτροπής έχει ο ίδιος αλλά και την πλειοψηφία των μελλών αυτής να είναι από την παράταξη της πλειοψηφίας.

Ίδομεν….