Widget by:Blogger Tips
PRESS ROOM
recent

Ποια ζώδια ευνοούνται το Σαββατοκύριακο;

     Έρχεται ισορροπία και τάξη σε θέματα επικοινωνίας. Τώρα είναι η ώρα να αποκαταστήσουμε τις προσωπικές μας σχέσεις...

   Η Αφροδίτη και ο Ερμής είναι οι πρωταγωνιστές του διημέρου που ακολουθεί με την μεν Αφροδίτη-που μόλις έχει περάσει στην Παρθένο-να σχηματίζει την Κυριακή τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη, τον δε Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού φέρνοντας και πάλι για τα ζώδια την ισορροπία και την τάξη σε θέματα επικοινωνίας (ειδήσεις, έγγραφα, συναντήσεις, τηλεφωνήματα) που καθυστερούσαν, αλλά και δίνοντας μας την ευκαιρία να αποκαταστήσουμε τις προσωπικές μας σχέσεις που όπως και να είναι σημαδεύτηκαν το προηγούμενο διάστημα από ασυνεννοησία και έλλειψη κατανόησης.

Ωστόσο, τα θέματα που προετοιμάστηκαν μεθοδικά το προηγούμενο διάστημα, αρχίζουν να μπαίνουν σε εφαρμογή και να υλοποιούνται, ενώ τακτοποιούνται κάποιες εκκρεμότητες. 
Ποιά ζώδια ευνοεί η ορθή πορεία του Ερμή; 

Τα ζώδια του Αέρα Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι μπορείτε να προωθήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα σχέδιά σας. Οτιδήποτε προετοιμάζατε το προηγούμενο διάστημα, τώρα μπορεί να μπει σε μια πιο πρακτική βάση και εφαρμογή, ενώ διορθώνονται και θέματα που αφορούν τις σχέσεις, ιδιαίτερα της ερωτικής σας ζωής.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο 
Την Κυριακή ωστόσο, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου είναι μια δύσκολη όψη για όλα τα ζώδια και έρχεται να δυναμιτίσει για μια ακόμα φορά σχέσεις, οι οποίες ήδη παρουσιάζουν θέματα, περισσότερο συναισθηματικής φύσεως, χωρίς όμως αυτό να αποκλείει και τις επαγγελματικές συνεργασίες. Η όψη αυτή και η αρνητικότητα που φορτίζει τις συμπεριφορές, κάνει αδύνατη ή… σχεδόν αδύνατη την επικοινωνία σε κάθε επίπεδο, ιδιαίτερα σε συναισθηματικό.

Ο καθένας από τη μεριά του, -άσχετα σε ποιο από τα ζώδια ανήκουμε-θα θελήσει να επιβάλει την άποψή του στο άλλο πρόσωπο, κινούμενος από την παρόρμηση του ''Εγώ'' και όχι της διάθεσης για σύμπνοια και για συνεννόηση. Οι συντροφικές σχέσεις παρουσιάζουν έντονες αντιπαραθέσεις και οι διαφωνίες, ενώ κυριαρχεί μια τάση για απομόνωση, που κλείνει τον καθέναν από εμάς στον εαυτό του, χωρίς καμία διάθεση κατανόησης ή συμπαράστασης προς τον άλλον! Στις περιπτώσεις αυτές, η εσωτερική αναζήτηση είναι ένας πολύ καλός σύμβουλος, αν αναλύσεις διεξοδικά τι ακριβώς συμβαίνει μέσα σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις και τις σχέσεις σου! Επίσης, οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας περνούν από την δύσκολη ενέργεια της όψης Αφροδίτης-Κρόνου, δημιουργώντας πάσης φύσεως εμπλοκές και συγκρούσεις. 

Σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν εμπλοκές ανάμεσα σε πρόσωπα που έχουν οικονομικές συναλλαγές μεταξύ τους, γεγονός που θα αποτελέσει λόγο εντάσεων και διαφωνιών!

Αν μείνεις στη λογική της όψης, το σίγουρο είναι ότι θα υποστείς ισχυρούς κραδασμούς τις ημέρες αυτές με τα πρόσωπα που θεωρείς σημαντικά στη ζωή σου, καθώς οτιδήποτε προκύπτει τώρα, έχει τις ρίζες του και στο παρελθόν, απλά επανέρχεται με πιο έντονη μορφή. Αν όμως κρατήσεις τις αποστάσεις, αποφύγεις την κριτική και υποχωρήσεις έστω και προσωρινά, δίνοντας χώρο και χρόνο στην οποία κατάσταση εμφανίζεται, το σίγουρο είναι πως μπορείς να κερδίσεις πολλά! 
Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου

Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες) των πρώτων ημερών, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, είναι μια περίοδος που οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα περάσουν από crash test. Είναι η δική σας στάση και διαχείριση που θα καθορίσει το αποτέλεσμα, ανάλογα με το πόσο εστιασμένοι είστε στο να επιβάλετε την άποψή σας τους άλλους, με οποιονδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε κόστος, ή αν θα χειριστείτε με ευελιξία την όποια δυσκολία παρουσιάζεται. Ενδεχομένως τώρα να έχει έρθει η στιγμή για οριστικές αποφάσεις ή ρήξεις, γι’ αυτό αν δεν είστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο, το να κάνετε ένα βήμα πίσω, όχι μόνο θα σας εξυπηρετήσει, αλλά μπορεί να σας φέρει και πολύ καλύτερες εξελίξεις!

ThrakiToday.com

ThrakiToday.com

Από το Blogger.