GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνεχίζει την Περιοδεία του στην Θράκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης, πρώτος σταθμός η Ξάνθη.

    Το πρωί της Πέμπτης και για περίπου μια ώρα πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Ξάνθης κ. Κώστα Ζαγν...

    Το πρωί της Πέμπτης και για περίπου μια ώρα πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Ξάνθης κ. Κώστα Ζαγναφέρη, κομματικό στέλεχος της Ν.Δ.,  ο ένας από τους τέσσερις ανθυποψηφίους διεκδικητές του προεδρικού θώκου στην Νέα Δημοκρατία. 

   Ο κ. Γεωργιάδης συνοδευόμενος από δύο συνεργάτες του έφτασε στο Διοικητήριο της Ξάνθης στις 09.45΄το πρωί και αμέσως είχε συνεργασία με τον κ. Ζαγναφέρη.

     Μετά το πέρας της συνάντησης ο  Αντιπεριφερειάρχης  αφού ευχήθηκε δημόσια το “καλώς όρισε και καλό αγώνα” στον κ Γεωργιάδη, του δήλωσε ότι θα τον στηρίξει στον αγώνα του, γιατί όπως τόνισε “στηρίζουμε αυτόν που μας επισκέφτηκε πρώτος και είναι αυτός που…. κερδίζει”.
Στην τοποθέτησή του ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η Θράκη είναι σημαντική για μας, γι’ αυτό ξεκινήσαμε περιοδεία από δω…(sic)

   Σε ερώτηση δημοσιογράφων για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην επιτροπή εκλογικού αγώνα και την επιλογή της εταιρείας για την διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών, απάντησε ότι “τα έχουμε βρει, δεν είμαστε ανταγωνιστές αλλά συναγωνιστές. Όλα καλά θα πάνε”

     Η τροχοβίλα που νοίκιασε για τους σκοπούς της προεκλογικής του καμπάνιας με τους επιβάτες της συνέχισε τον δρόμο για την Ροδόπη και την πόλη της Κομοτηνής.