GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



“Λουλούδι” ο Γεωργιανός. Χειροπέδες στο τελωνείο των Κήπων Έβρου

Σε βάρος του δράστη εκκρεμούσαν επίσης 2 καταδικαστικές αποφάσεις Συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στο Συνοριακό Σημείο Διέ...

Σε βάρος του δράστη εκκρεμούσαν επίσης 2 καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, ο οποίος διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης, από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής κατ΄ εξακολούθηση. 

Συγκεκριμένα, ο 38χρονος μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα μας, όπου κατά τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι διώκεται με το παραπάνω Ένταλμα Σύλληψης, ενώ σε βάρος του εκκρεμούν επίσης δύο (2) καταδικαστικές αποφάσεις.


Επίσης συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας, στο τελωνείο των Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων 49χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για υπεξαίρεση, πλαστογραφία και ψευδή ανώμοτη κατάθεση.      

Συγκεκριμένα, ο 49χρονος επιβαίνοντας σε λεωφορείο, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα. Κατά τον έλεγχο, κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, που ανήκει στον αδερφό του, παρουσιάζοντάς το ως δικό του. 

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για το παραπάνω δελτίο ταυτότητας είχε δηλωθεί απώλεια το Σεπτέμβριο του 2014, καθώς και ότι σε βάρος του δράστη εκκρεμούσε μία (1) καταδικαστική απόφαση. 

Στην κατοχή του 49χρονου βρέθηκαν επίσης δύο (2) πλαστές άδειες ικανότητας οδήγησης.  

Κατασχέθηκαν όλα τα παραπάνω έγγραφα.     
  
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.