GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δυνατότητα πρόσβασης ίντερνετ στην Αφρική απ’το διάστημα!

     Η αρχική ιδέα του Facebook, είναι να ενώσει όλο τον κόσμο. Φυσικά αυτό δεν είναι κάτι που δεν έχει πετύχει, αλλά τώρα με ειδικούς δ...

     Η αρχική ιδέα του Facebook, είναι να ενώσει όλο τον κόσμο. Φυσικά αυτό δεν είναι κάτι που δεν έχει πετύχει, αλλά τώρα με ειδικούς δορυφόρους, θα υπάρχει η δυνατότητα κατά την διάρκεια του 2016, να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ ακόμα και τα πιο απομακρυσμένα σημεία στον πλανήτη.

   Στόχος λοιπόν του Mark Zungkerberg σε συνεργασία με την Eutelsat, είναι η δυνατότητα παροχής δωρεάν ίντερνετ σε όλες τις απομακρυσμένες περιοχές της Αφρικής απ’το διάστημα, χρησιμοποιώντας δορυφόρους, σύμφωνα πάντα με την Telegraph.

     Η πρόσβαση στο ίντερνετ θα γίνεται μέσω του Internet.org, μιας μη κερδοσκοπικής εταιρίας παροχής διαδικτύου, η οποία πρόσφατα εξ’αιτίας των αρκετών προβλημάτων της, έχασε την συνεργασία και την υποστήριξη πολλών εταιρειών. Τέλος, με την συνεργασία αυτή, το Facebook έχει στα άμεσα σχέδια του την επίλυση της επιβράδυνσης παροχής ίντερνετ λόγω των προκλήσεων που προκαλεί η απευθείας σύνδεση σε απομακρυσμένες περιοχές.

Πηγή: techsocial.gr