GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σαρωτικές αλλαγές ετοιμάζει ο Δημαρχόπουλος για τους συνεργάτες του.

Οι τέσσερις από τους έξι αντιδημάρχους στον δήμο Ξάνθης “πήραν μήνυμα” ότι πολύ σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν από τις καρέκλες των αντ...

Οι τέσσερις από τους έξι αντιδημάρχους στον δήμο Ξάνθης “πήραν μήνυμα” ότι πολύ σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν από τις καρέκλες των αντιδημάρχων στον δήμο.

Ο κος Δημαρχόπουλος εκτός όλων των άλλων που με ένταση “εξιστορούσε” στην χθεσινοβραδυνή συγκέντρωση του συνδυασμού του ανακοίνωσε στο “άλαλο” ακροατήριο των δημοτικών του συμβούλων ότι θα παραμείνουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους οι κύριοι Γιώργος Παπασταματίου και Κυριάκος Παπαδόπουλος αντιδήμαρχοι αντίστοιχα διοικητικών κ οικονομικών υπηρεσιών και ο δεύτερος στο Δ.Δ. Σταυρούπολης.

Οι υπόλοιποι τέσσερις ξέρουν πια ότι οι ώρες τους στα πόστα που ανέλαβαν προ δεκατεσσάρων μηνών είναι λίγες. 
Κάποιοι από αυτούς περιμένουν την απόφαση πως και πως, για να μπορέσουν στην συνέχεια να “εξιστορήσουν” την συνεργασία τους με τον κο Δημαρχόπουλο από τις θέσεις των στενών συνεργατών του. 

Άλλοι επιθυμούσαν την αποδέσμευσή τους από τις άμισθες θέσεις που είχαν λόγω…. επαγγελματικών υποχρεώσεων(sic) βλέποντας ότι δεν απέφερε η θέση που διακαώς διεκδίκησαν, τα αναμενόμενα οφέλη δημοσιότητας και πολιτικής κεφαλαιοποίησης.

Εκείνος που δεν περίμενε καθόλου να είναι στην λίστα των τεσσάρων είναι ο ΥπερΑντιδήμαρχος. Αποπληξία έπαθε λένε υπομειδιώντας πολλοί από τους παρόντες που έζησαν τις ανεπανάληπτες στιγμές τις …συγκέντρωσης.

Τα ερωτήματα πολλά και οι απαντήσεις ανάλογες, των συνομιλητών, που θα κληθούν να απαντηθούν, πάντως ο δήμαρχος κ. Δημαρχόπουλος θα πρέπει να δείξει στους συμπολίτες του ότι στις αλλαγές που θα προχωρήσει θα είναι για το καλό των πολιτών και όχι των …. κολλητών. 

Θα περιμένουμε να δούμε καλύτερες λύσεις στον τομέα της καθαριότητας, της αστυνόμευσης της πόλης να μπει επί τέλους μια τάξη στην αναρχία δρόμων και πεζοδρομίων, στον αθλητισμό και γενικότερα στην εξυπηρέτηση και επίλυση των προβλημάτων του πολίτη.
Την Ιστορία την έχουμε καταγράψει, περιμένουμε το καλύτερο μέλλον και φυσικά όχι με τον τρόπο που μέχρι τώρα λειτουργεί η δημοτική αρχή.

Αλήθεια όταν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Κολάρος δηλώνει δημοσίως στον Ξάνθη FM100 ότι υφίσταται Boling  στο δημοτικό συμβούλιο, τι εννοεί;….