Widget by:Blogger Tips
PRESS ROOM
recent

Μήνυση εναντίων μελών Δ.Σ του ΠΣΑΤ γιά την στοχοποίηση του Άρη Γάτα

Η υπόθεση είναι πολύ βρώμικη και ξεκίνησε με μια ανακοίνωση παραμονή των εκλογών που έφερε την υπογραφή μελών του Δ.Σ του ΠΣΑΤ και ήταν εξυβριστική και συκοφαντική εναντίον του Άρη Γάτα. Κατά την ανακοίνωση αυτή το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΤ καλούσε το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ να πράξει τα δέοντα για να μπει στο περιθώριο στον ρόλο του στην δημόσια τηλεόραση ο Άρης Γάτας !


Σημειωτέον ο Άρης Γατας ειναι ο κορυφαίος αθλητικός ρεπόρτερ της ΕΡΤ με σειρά μεγάλων επιτυχιών και συνεντεύξεων χρόνια τώρα. Το φοβερό της ιστορίας είναι οτι το επίσημο όργανο των αθλητικών συντακτών ,ο ΠΣΑΤ ,αφού πέρασαν δυο μέρες μετά την ανακοίνωση αυτή και ο συνάδελφος δέχτηκε επίθεση, με αποτέλεσμα να του σπάσουν το αυτοκίνητο, να δεχτεί σωρεία απειλητικών μηνυμάτων από αγνώστους ,αλλά και να υποστεί διασυρμό στα σαιτ εξαιτίας της ανακοίνωσης, με επίσημη επιστολή στα ΜΜΕ, ο σύνδεσμος των αθλητικών συντακτών κατηγορηματικά διέψευδε οτι έβγαλε την αρχική ανακοίνωση εναντίον του Γάτα ,καταδίκασε την επίθεση εις βάρος του, ενώ σε όλους τους τόνους τα μέλη και το προεδρείο του ΠΣΑΤ διαβεβαίωναν τον συνάδελφο ότι ουδέποτε τον παρέπεμψαν έν’ αγνοία του για κανένα θέμα ,ποτέ δεν έγινε καμία καταγγελία εναντίον του και φυσικά ποτέ δεν έβγαλαν την επίμαχη επιστολή που μοιράστηκε στα ΜΜΕ και τον διέσυρε.


Το θέμα που προέκυπτε ήταν εξόχως σοβαρό, καθώς φάνταζε αδιανόητο ,με την σφραγίδα του ΠΣΑΤ και τις υπογραφές των προέδρων Σωτήρη Τριανταφύλλου και Φώντα Χήτα κάποιος να διαρρεύσει μια επιστολή για να την δημοσιοποιήσουν τα σαιτ με αποστολέα τον σύνδεσμο,κατι που επίσημα και κατηγορηματικά το διέψευσαν από τον ΠΣΑΤ.

Ο δημοσιογράφος κινήθηκε αστραπιαία, γνωστός για την οξυδέρκεια του και την εμπειρία του σε αποκαλύψεις ,ζήτησε άμεσα με εξώδικο από τα σαιτ τον αποστολέα της επιστολής, με εισαγγελική παραγγελία ζήτησε αντίγραφο της επιστολής από το πρωτόκολλο του ΠΣΑΤ – την οποία ο ΠΣΑΤ αρνήθηκε να δώσει παραχρήμα παρά την εισαγγελική παραγγελία - ούτως ώστε η επιστολή να δοθεί άμεσα χωρίς να μεσολαβήσουν πιθανές χρονοβόρες παρεμβάσεις και με την βοήθεια των αρχών που λειτούργησαν άμεσα η υπόθεση έφτασε μέχρι την δικαιοσύνη.


Τα σαιτ που είχαν δημοσιεύσει την συκοφαντική επιστολή εναντίον του Γάτα ,απάντησαν με τον πλέον επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο ,δημόσια και εξωδίκως, ότι έχουν την επιστολή, την έλαβαν και αυτή στάλθηκε απο τον ΠΣΑΤ! Φέρει , μάλιστα , αριθμό πρωτοκόλλου και τις υπογραφές του προέδρου και του γραμματέα του ΠΣΑΤ ,καθώς και την σφραγίδα του συνδέσμου ,αλλά και πως τα ηλεκτρονικά της ίχνη αποδεικνύουν από ποιόν ακριβώς εστάλη και πότε . Τονίζουν με τον πιο επίσημο τρόπο, ρητά και κατηγορηματικά, ότι την επιστολή τη συνέταξε ο ΠΣΑΤ .

Ο αόρατος ηταν ο ιδιος ο ΠΣΑΤ...


Δηλαδή, μέλη του ΠΣΑΤ με τον πλέον ύπουλο τρόπο ,στοχοποίησαν, όπως αποδεικνύεται τόσο εξωδίκως όσο και με δημόσια ανακοίνωση –τοποθέτηση συναδέλφων , έναν επαγγελματία και οικογενειάρχη χωρίς μάλιστα να συνεδριάσει το Δ.Σ αυτού αλλά κατά τους συντάκτες και υπογράψαντες την επιστολή ύστερα από συνεδρίαση του Δ.Σ, πράγμα που είναι και αυτό απολύτως ψευδές και στη συνέχεια έβγαλαν ψεύτικη ανακοίνωση – διάψευση για να κουκουλώσουν το θέμα. Μάλιστα... Κατά τα άλλα διοργανώνουν ημερίδες και σχολεία για την καταπολέμηση της βίας και την πάταξη των φαινομένων κατηγορώντας τους παράγοντες οτι τους κυνηγάνε.


Ειναι πρωτοφανές και απαράδεκτο, ειναι ανήθικο γιατί έπαιξαν με την ζωή και την οικογένεια ενός μέλους τους.Ενός επαγγελματία αθλητικού συντάκτη απο τους καλύτερους της χώρας που εχει σειρά μεγάλων συνεντεύξεων και ρεπορτάζ.

Τα ερωτήματα βέβαια ειναι τεράστια που προκύπτουν. Ποιος κρύβεται πίσω απο αυτή την βρώμικη ιστορία; Με ποιο σκοπό και ποιού τα συμφέροντα εξυπηρέτησαν στον κάποιοι από τον ΠΣΑΤ στέλνοντας τέτοια επιστολή προκήρυξη εξόντωσης; Με ποιο τροπο εμπλέκεται η ΕΡΤ καθώς η επιστολή κάνει αναφορά σε αυτή; Πως ελαφρά τη καρδία πρόεδρος και γραμματέας φέρεται να έχουν βάλει την υπογραφή τους, στοχοποίησαν ένα μέλος τους χωρίς απόφαση Δ.Σ και παράλληλα έλεγαν τόσο στον ίδιο όσο και στα μέλη του συνδέσμου ότι δεν έστειλαν επιστολή;.

Απο τον ΠΣΑΤ αρνήθηκαν σε πρώτο χρόνο, μια μέρα μετά το περιστατικό και κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας να ανοίξουν το πρωτόκολλο και αυτό προκαλεί απορίες. Αντί της παραιτήσεως ως όφειλαν να κάνουν το λιγότερο ο πρόεδρος και ο γραμματέας, κρύβονται μέρες τώρα καθώς δεν έχουν πάρει θέση δημοσίως ακόμα για το θέμα που τους αφορά άμεσα.

Η υπόθεση έτρεξε γρήγορα και εχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης,έγινε μηνητύρια αναφορά και μηνύσεις εναντίον του προέδρου και του γραμματέα του ΠΣΑΤ Σωτήρη Τριανταφύλου και Φώντα Χήτα που φέρονται να έχουν υπογράψει την επιστολή προκήρυξη εναντίον του Άρη Γάτα . Αναμένεται τις επόμενες μέρες να ασκηθούν ποινικές διώξεις απο τον εισαγγελέα και σε όσους είχαν συμμετοχή σε αυτή την βρώμικη υπόθεση και σφράγισαν την προκήρυξη εξόντωσης εναντίον του γνωστού δημοσιογράφου και φυσικά να εκπέσουν των αξιωμάτων του Δ.Σ του ΠΣΑΤ όσοι και αν εμπλέκονται στην βρώμικη ιστορία που έστησαν,αλλά που οπως φένεται πιάστηκαν στην φάκα του Γάτα.

ThrakiToday.com

ThrakiToday.com

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.