GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με διαφορά πρώτο δίνουν τον Απόστολο Τζιτζικώστα….

     Με μεγάλη διαφορά, πρώτο,  δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων τον Απόστολο Τζιτζικώστα  από τον δεύτερο στις προτιμήσεις που είναι ο ση...


     Με μεγάλη διαφορά, πρώτο,  δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων τον Απόστολο Τζιτζικώστα  από τον δεύτερο στις προτιμήσεις που είναι ο σημερινός προεδρεύων στην Νέα Δημοκρατία κος Ευάγγελος Μεϊμαράκης και να ακολουθούν με φθίνουσα σειρά οι κ. Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Οι διαφορά καταγράφει άνοιγμα της “ψαλίδας” μεταξύ πρώτου και δεύτερου με την εξέλιξη των ημερών, δίνοντας τον “αέρα” της πρωτιάς στον Βορειοελλαδίτη πολιτικό και συσπειρώνοντας στο πρόσωπό του περισσότερους ψηφοφόρους.

     Εάν επαληθευτούν οι προβλέψεις των ευρωπαϊκών γραφείων στοιχημάτων θα είναι μια ακόμη σοβαρή ανατροπή στο πολιτικό χάρτη της νεότερης πολιτικής ιστορίας στην χώρα μας και μάλιστα μέσα στον χρόνο καταγράφοντας την τρίτη “ανατροπή” μέσα σ ένα χρόνο σημαδεύοντας το 2015 στην μνήμη του εκλογικού σώματος.


  Άλλες αναλύσεις και σφυγμομετρήσεις δείχνουν την προτίμηση, κατά κύριο λόγο και σε μεγάλο βαθμό, των νέων ψηφοφόρων της Ν.Δ. στο πρόσωπο του Απόστολου Τζιτζικώστα όπως επίσης και αυτών των νεοδημοκρατών που θέλουν την κάθαρση και απομάκρυνση όλων αυτών που νέμονταν την εξουσία “κληρονομικό δικαίω”   στο σημερινό κόμμα της Ν.Δ. δηλώνοντας ότι καμιά σχέση, κατ ουσία, δεν έχει με το κόμμα που ίδρυσε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής με το σημερινό “μερικόν” απομεινάρι της πάλαι ποτέ κραταιά Ν.Δ.