GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παρέλαση στην Ξάνθη ποδηλατοδρομία σε Καβάλα, αλλαγή της κυκλοφορίας την 4η Οκτωβρίου

   Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου δύο πόλης της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αλλάζουν την ροή της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών η κάθε μια...

   Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου δύο πόλης της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αλλάζουν την ροή της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών η κάθε μια για διαφορετικούς λόγους.

    Η Ξάνθη γιορτάζει την 96η  της επέτειο για την απελευθέρωση της παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, με λαμπρές τελετές και την καθιερωμένη Παρέλαση. 
  
  Για τους λόγους αυτούς θα διακοπεί η κυκλοφορία και θα απαγορευτεί η στάθμευση όλων των οχημάτων,
την 04.10.2015, ως ακολούθως:
Διακοπή κυκλοφορίας, από ώρα 09.00΄ έως και 14.00΄:
* καθ' όλο το μήκος της 28ης Οκτωβρίου, από το ύψος της δυτικής εισόδου της πόλης (Φόρος) έως και την Πλατεία Δημοκρατίας, κατά μήκος της διαδρομής της παρέλασης,
* Από την πλατεία Δημοκρατίας και καθ’ όλο το μήκος της οδού Β. Κωνσταντίνου έως και την Πλατεία Γαβριήλ ΛΑΔΑ, καθώς και σε όλο το μήκος της διαδρομής από την Πλατεία Γαβριήλ ΛΑΔΑ – ΧΡΗΣΤΙΔΗ Πυγμαλίωνος – Φιλίππου Αμοιρίδη – Ορφέως - Αντίκα έως και την Πλατεία Μητροπόλεως.
Θα διακοπεί η κυκλοφορία, από ώρα 09.00΄ έως και 14.00΄: στην οδό Μεγ. Ρεύματος, έως και τη διασταύρωση οδού Ηρώων Πεσόντων, σε όλες τις καθέτους στην 28η Οκτωβρίου οδούς, από το ύψος της δυτικής εισόδους της πόλης (Φόρος) έως και την Πλατεία Δημοκρατίας, κατά μήκος της διαδρομής της παρέλασης.

      Επίσης θα υπάρξει απαγόρευση στάθμευσης όλων των οχημάτων, κατά τις ώρες 08.00΄ έως και 14.00΄:  στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου έως και την Πλατεία Αντίκα, καθώς και σε
όλη τη διαδρομή στην Παλιά Πόλη έως και την Πλατεία Μητροπόλεως, καθ' όλο το μήκος της 28ης Οκτωβρίου, από το ύψος της δυτικής εισόδου της πόλης (Φόρος) έως και την Πλατεία κατά μήκος της διαδρομής της παρέλασης. Και τέλος πέριξ της Πλατείας Ελευθερίας

    Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω παρακαμπτήριων ή παρακείμενων οδών, σύμφωνα με τις υποδείξεις των Αστυνομικών.

    Στην Καβάλα λόγω της πραγματοποίησης ποδηλατικού αγώνα, στο πλαίσιο του Αθλητικού Διημέρου Καβάλας θα απαγορευτεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων κατά τις ώρες 10.30-14.00 στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού ρεύμα κυκλοφορίας προς το κέντρο της πόλης της Καβάλας, από τη συμβολή της με τις οδούς Σαππαίων και Σάμου έως τη συμβολή της με τις οδούς Κουντουριώτου και Ελληνικής Δημοκρατίας, όπου και θα τερματίζει ο εν λόγω ποδηλατικός αγώνας.

Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η κίνηση των οχημάτων προς το κέντρο της πόλεως θα διεξάγεται μέσω της οδού Σαππαίων. Οι ανωτέρω απαγορεύσεις-ρυθμίσεις δύναται να αρθούν νωρίτερα από την καθορισμένη κατά περίπτωση ώρα, μετά τη διέλευση του τελευταίου ποδηλάτη και την άρση της υπάρχουσας σήμανσης.