GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Διορία μέχρι τις 31/10 για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

 Ανακοίνωση της κυβέρνησης για το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα γήπεδα της Super League. Μέχρι πότε πρέπει να προσαρμοστούν οι ομάδες.  ...

 Ανακοίνωση της κυβέρνησης για το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα γήπεδα της Super League. Μέχρι πότε πρέπει να προσαρμοστούν οι ομάδες.

    Mε ανακοίνωση που εκδόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από τους αρμόδιους Υπουργούς, έγινε γνωστός ο τρόπος έκδοσης των ηλεκτρονικών εισιτήριων στα γήπεδα της Super League και η διορία που έχουν οι ΠΑΕ για να εναρμονιστούν στους νέους κανόνες. Εξαιρείται για μία σεζόν η Football League.

Αναλυτικά:
"Με κοινές υπουργικές αποφάσεις που συνυπογράφουν ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ιωάννης Πανούσης και ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής καθορίζονται οι όροι εφαρμογής του ηλεκτρονικού συστήματος για την έκδοση, διάθεση και έλεγχο της διακίνησης των ονομαστικών/αριθμημένων εισιτηρίων και της εγκατάστασης και λειτουργίας του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και του συστήματος εποπτείας, σύμφωνα με τις διατάξεις των ΚΥΑ θα ξεκινήσει από τις 31-8-15.
Έως 31 Οκτωβρίου του 2015 καθίστανται υποχρεωτική η τοποθέτηση και λειτουργία των μεταλλικών κατασκευών ελέγχου μεμονωμένης εισόδου φιλάθλων (τουρνικέ).

Από την εφαρμογή των εν λόγω συστημάτων (ηλεκτρονικού εισιτηρίου και καμερών) εξαιρείται η Football League για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Επίσης από 1/1/16 εφαρμόζεται και η κάρτα φιλάθλου.
Οι αποφάσεις έχουν δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, Αριθμοί Φύλλων
1801/ΤΒ΄/20-8-15 και 1802/ΤΒ΄/20-8-15".