GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εξιχνιάστηκαν 3 κλοπές, από Ιερούς Ναούς και επιχείρηση, και 1 κλοπή οχήματος

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών για κλοπές                     Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Ομάδα...

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών για κλοπές  
                 
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τρεις κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, από Ιερούς Ναούς και επιχείρηση, καθώς επίσης μια κλοπή οχήματος, που διαπράχθηκαν, το τελευταίο δίμηνο, στην Ξάνθη.   

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 21 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.  

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες προέκυψε ότι οι δύο ημεδαποί, το τελευταίο δίμηνο, διέρρηξαν Ιερό Ναό, χωρίς όμως να αφαιρέσουν οτιδήποτε από το εσωτερικό του, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν το παγκάρι από το παρεκκλήσι έτερου Ιερού Ναού, χωρίς να τα καταφέρουν.

Επίσης προέκυψε ότι οι δράστες διέρρηξαν επιχείρηση, στην Ξάνθη και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της 2 κινητά τηλέφωνα και 1 κλειδί αυτοκινήτου, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσαν από τον αύλειο χώρο της επιχείρησης ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο. 

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν το παραπάνω όχημα και τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.