GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνελήφθησαν 2 διακινητές με 17 λαθρομετανάστες

    Συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης, σε Επαρχιακή Οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς ειδικής μονάδας ελέγχων για την αντιμετώπιση τη...

    Συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης, σε Επαρχιακή Οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς ειδικής μονάδας ελέγχων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ένας 45χρονος και μία 40χρονη, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δεκαεπτά μη νόμιμους μετανάστες. Δεκαέξι (16) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας και ένας (1) υπήκοος Τουρκμενιστάν.   

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, διαπίστωσαν ότι μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, δεκαεπτά μη νόμιμους μετανάστες. 
Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και δύο κινητά τηλέφωνα. 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης. 

Εν τω μεταξύ το βράδυ της Τετάρτης συνελήφθη στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου (ύψος Μάνδρας), από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Ιράκ. 

Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 46χρονος, διαπίστωσαν ότι μετέφερε με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες. 

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.  

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.