GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Χωρίς ρεύμα η Χρύσα για ώρες – Αφανής βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΗ προκάλεσε αναστάτωση

Χωρίς ρεύμα έμεινε από το πρωί της Τρίτης η περιοχή της Χρύσας, στην Ξάνθη, λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε στο δίκτυο ηλεκτροδότησης του ...

Χωρίς ρεύμα έμεινε από το πρωί της Τρίτης η περιοχή της Χρύσας, στην Ξάνθη, λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε στο δίκτυο ηλεκτροδότησης του οικισμού. 

Άμεσα και μόλις έγινε αντιληπτό το πρόβλημα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ μετέβησαν στην περιοχή για να εντοπίσουν την βλάβη και να την αποκαταστήσουν. 

Ωστόσο το έργο τους δεν ήταν και τόσο εύκολο μιας και όπως εξηγεί ο προϊστάμενος της ΔΕΔΔΗΕ στην Ξάνθη, κ. Βασίλης Σαρρής, η βλάβη ήταν αφανής, κάτι που καθιστά πολύ δύσκολο τον εντοπισμό της και απαιτεί αρκετές δοκιμές στο δίκτυο. 

Τμηματικά μετά τις 12.00 άρχισε η αποκατάσταση του προβλήματος, ωστόσο τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ παρέμεναν στην περιοχή για την πλήρη επιδιόρθωση του και τον εντοπισμό της ακριβής αιτίας. 

Σύμφωνα με τον κ. Σαρρή, δεν αποκλείεται η βλάβη να προήλθε από την πρώτη φθινοπωρινή βροχή που έπληξε τα ξημερώματα της Τρίτης τον Νομό. Η πολύωρη απουσία ρεύματος ωστόσο προκάλεσε αναστάτωση στους κατοίκους αλλά και τους επιχειρηματίες της περιοχής. 

Ήδη από την Κυριακή η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού το οποίο αφορούσε ευρύτερα και την περιοχή της Θράκης, ενώ σε κάτι αντίστοιχο προχώρησε και η Εγνατία Οδός εφιστώντας την προσοχή των οδηγών που κινούνται στο οδικό δίκτυο, λόγω των καιρικών συνθηκών που προβλέπονταν. 

Στην Ξάνθη τα πρώτα φθινοπωρινά αρώματα έκαναν την εμφάνισή τους την Τρίτη, όπου τις πρώτες πρωινές ώρες σημειώθηκε ισχνή βροχόπτωση και επικρατούσε συννεφιά.