GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βροχή οι παράνομες υδροληψίες στον Δήμο Αβδήρων – Έλεγχοι και πρόστιμα!

-Πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι και εντοπίστηκαν αρκετοί που παρανομούσαν  -Ξεκίνησαν οι πρώτες διακοπές υδροδότησης σε όσους δεν πληρώνουν...

-Πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι και εντοπίστηκαν αρκετοί που παρανομούσαν 
-Ξεκίνησαν οι πρώτες διακοπές υδροδότησης σε όσους δεν πληρώνουν 

Στην άμεση επιβολή προστίμων σε καταναλωτές που εντοπίστηκαν, προσφάτως, με παράνομες υδροληψίες προχωρά η ΔΕΥΑ του Δήμου Αβδήρων. 

Όπως έγινε γνωστό, μετά από συνεχείς ελέγχους, που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, εντοπίστηκαν αρκετές περιπτώσεις καταναλωτών - εντός του Δήμου Αβδήρων - με παράνομες υδροληψίες. 

Πρόκειται για πρόβλημα το όποιο το τελευταίο διάστημα απασχολεί τον Δήμο και την Δημοτική Επιχείρηση, ενώ υπήρξε και σχετική εξαγγελία περί εξάλειψης του φαινομένου. 

Σε σχετική ανακοίνωση μάλιστα επισημαίνεται πως οι έλεγχοι, το προσεχές διάστημα, θα ενταθούν με σκοπό την οριστική εξάλειψη τέτοιων παράνομων ενεργειών.  

Διακοπές σε... κακοπληρωτές! 
Την ίδια στιγμή η ΔΕΥΑ του Δήμου Αβδήρων, προχώρησε στις πρώτες διακοπές υδροδότησης σε καταναλωτές με μεγάλη ληξιπρόθεσμα υπόλοιπα. 

Πρόκειται, όπως επισημαίνεται, για κακοπληρωτές οι οποίοι αν και έχουν την οικονομική δυνατότητα ωστόσο δεν παρουσιάζονται συνεπείς προς τις υποχρεώσεις τους, ενώ διευκρινίζεται πως οι διακοπές δεν αφορούν πολίτες που συγκαταλέγονται σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού ή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. 

“Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο οργανωμένα και συντεταγμένα στην περιοχή του Δήμου μας. Και θα συνεχίσει να συμβαίνει με στόχο την προστασία των συνεπών συμπολιτών μας και την ισότιμη αντιμετώπιση όλων. Όπως έχει ξεκαθαριστεί, οι συνάνθρωποί μας που ζουν υπό καθεστώς ανέχειας αντιμετωπίζονται από τη ΔΕΥΑΑ με κατανόηση και ελαστικότητα” τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.