GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βλάβη σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης στην οδό Σάρδεων - «Φούσκωσε» και έσκασε ο δρόμος (+VIDEO)

-Συνεργείο της ΔΕΥΑΞ έσπευσε στο σημείο ενώ τμήμα του δρόμου βγήκε εκτός κυκλοφορίας -Επιτόπου και ο πρόεδρος της επιχείρησης κ. Μαρίν...

-Συνεργείο της ΔΕΥΑΞ έσπευσε στο σημείο ενώ τμήμα του δρόμου βγήκε εκτός κυκλοφορίας
-Επιτόπου και ο πρόεδρος της επιχείρησης κ. Μαρίνος Σδρέβανος 

Βλάβη σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης της ΔΕΥΑΞ σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη επί της οδού Σάρδεων, στο ύψος του Στρατοπέδου Αποστολίδη. 

Η βλάβη έγινε αντιληπτή λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν και άρχισαν να αναδύονται νερά από το οδόστρωμα και να τρέχουν στους κάθετους δρόμους που θύμιζαν ποτάμια. 

Κάτοικοι και διερχόμενοι οδηγοί που έβλεπαν τα νερά ειδοποίησαν την ΔΕΥΑΞ ώστε να επέμβει.

Συνεργείο της Δημοτικής Επιχείρησης μετέβη στην περιοχή, προχωρώντας αρχικά στην διακοπή της παροχής ύδρευσης, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησαν οι εργασίες εντοπισμού και επιδιόρθωσης της βλάβης 

«Φούσκωσε» ο δρόμος
Η βλάβη ήταν τόσο σοβαρή που η άσφαλτος, στο σημείο, «φούσκωσε» και έσκασε με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να ανοίξει και να νερά να τρέχουν με μεγάλη ορμή. 

Συνεργεία της ΔΕΥΑΞ, αφού εντόπισαν τον αγωγό που είχε σπάσει, προχώρησαν στην διάνοιξη του οδοστρώματος ώστε να συνεχίσουν με τις εργασίες αποκατάστασης της βλάβης. 

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη στο σημείο ώστε να ολοκληρωθούν απρόσκοπτα οι εργασίες, τις οποίες επέβλεψε και ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ κ. Μαρίνος Σδρέβανος που βρέθηκε επίσης στην περιοχή της βλάβης το πρωί της Τετάρτης.